Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je doslovno ono... rijeke pune skoljki,... raznoraznih,.. od automobila, masina..... :-( Ovim ljudima svaka cast. Ali ono na cemu se treba raditi to je da se prestane bacati, onda nece biti ni potrebe za ciscenjem. Jer koliko god da njih cistilo, nek jedan baca, nista od toga.
Covjece, kakve rijeke imamo, pa mi bismo trebali biti turisticka sila, barem za Arape, koji sanjaju zelene rijeke, bašte, šume i livade.
covjek je jedno obicno sebicno njesra! ... eto, lanuh ... zaista je strasno vidjeti toliko smeca u prirodi ... :( "Prirodu nismo naslijedili od svojih predaka, nego posudili od svojih potomaka”.
Ne može se za mjesec oćistiti kolko se za jedan dan može smeća nabacati, pa samo taj naćin ne daje rezultate bez uvođenja strogih zakona o zagađenjima okoline i provođenjima istih.