Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ljekari savjetuju " jeli a kako to da prvo čovjeka upuste tako da propisuju tablete i kojekakvi surupi pa kada se čovjek istroši dadnu inekcije, takav vid lječenja je ubitačan za sve, kofol da idu redosljedom, a ja kažem da pune đepove farmaci i njihovim satelitima koji su u jednom dilu sa ljekarima..
I ja imam suhi kasalj prije 2 dana sami maoni temperaturua li doktorica mi dade aamo za grlo nesto nadam ses a je u pravu
Tipično se ponašam a atipično djelujem.
djeca se svakako ne hrane kako treba a o penzionerima vec znamo i sta ocekivati? mala prehlada moras u krevet a kamoli upala pluca. imaju li kakva vrata da udje svjez zrak ko onaj u avionu sto otvori?:)
Idemo sad da proglasimo neki plucnu groznicu i naravno sve da ih vakcinisemo :) Vakcine su vec u pripremi i kostat ce samo 49,99€ Mi brinemo za vase zdravlje :P
sad ce se krmeca mast i slanina rasprodati ko halva...
ne znam za slaninu ali svinjska je jako dobra kod astmaticara recimo, vunena krpica i na prsa staviti, samo bebe ne smiju jer je to prejako za njih..i sta smeta nece je jesti..
ako ide na prsa mora biti neosoljena mast nebitno radi li se o bebama ili odraslim..
hebo me svak ako ja išta skontah iz ovog članka.
Sreca pa ce zimski raspust uskoro.
previse vlage u zraku, citavu godinu