Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
35 KM je finansijska svota koja je otprilike slična iznosu od 17 ili 18 Eura ( Evra ). Jel tako ?
Pustite ove što misle da je to bacanje para. Samo vi uplatite i učestvujte. Ovako nikada nećete saznati kako ni iz čega stvoriti priliku za zaradu, kako se šupljom pričom, skonto li iko ili ne skonto, od budala lako može izvući 35 KM, a da i ne primjete.
Bacanje para.....Ni za sta vam ne treba....
U gore navedenom članku piše, citiram: "Kotizacija za učešće iznosi 35 KM" pa me zanima, koja će to budala potrošiti 35 KM na nešto od čega u svom životu neće imati praktične koristi. Ja lično bih došao samo pod uslovom da mi neko plati 35 konvertibilnih maraka ili barem 15 evra satnicu prisustvovanja nečem što predstavlja presipanje iz šupljeg u prazno.