Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Božija volja da gori onda treba pustiti da gori dok ne bude Božija volja da ne gori više tj. da se ugasi.
Hahhahaha Kakva pederacija takva i vatrogasna sluzba. Mislim da ne postoji veca sprdacina od ove pederacije muslija i hrcaka.
Sramota... Kao da su nam vatrogasci neki svemogući ljudi pa im ne treba oprema... A kad dođe do ozbiljne situacije, onda se svi hvataju za glavu... Volio bih da se zapali neka luksuzna vila od ovih dobrostojećih političara...Možda im tada i kupe nešto i daju sadaku!
@KEROZION Istrijebicemo ih kad-tad. Pa cemo ce brckati sa vatrogascima u novim cisternama:)
Neće im pomoći bilo kakva oprema za požare koji će uslijediti a koje su potpalili ova banda parazita i žohara iz aktuelne vladajuće oligarhije