Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeci po komentarima necemo mi iz ovog blata i bijede nikada izaci. Izgleda smo taman tako i zasluzili. Trebalo bi radije traziti clanstvo u Africkoj uniji.
Pa stani onda Poturicama u red a ne daj upvote.
@ReciMiTvojeTurskoIme
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.......došlo je vrijeme da vlasti rs-a uporabe silu protiv svog naroda........ovo je simboličan početak kraja te vlasti....
Jeli to onaj Vasković, koji je u toku pada Srebrenice vršio intervju sa uplašenim bošnjakom? Pa jeste li vi ljudi svi normalni? Izgleda da su nas trebali sve istrijebiti da nam se zametne svaki trag? Isto kao i onaj "humanotvorac" darko došlo, koji je sa batkom na "udri muški". Potrazite malo na youtube "napad na Ilidzu" i intervju sa goranom šehovcem koji je vodio darko došlo. Aferim svima
Vaskovicu,kakvu drzavu da sruse?
GLEDAJ NARODE...OVA ZENA JEDINA IMA MU.A A VI OSTALI SUTITE I DALJE
biće jeftino pice vlahinjice
cirkus
sve ce ovo biti juce kada se kutarisemo suzivota sa balijama
Idi intervjuisi Bosnjake u Srebrenici smradu cetnicki. Nismo zaboravili snimak Vaskovicu, nismo i necemo. Plakacete da nam se pridruzite zlocinci, bijeda ce vas natjerat
@xomep bg Bio sam skoro u Mrkonjic Gradu,onako se u 19.vijeku nije zivilo. Bio u Doboju,Zvorniku,Bratuncu,Banja Luci...... ocaj brate vjeruj mi,jad i bijeda. Kad dodjes u Sarajevo ili u Tuzlu kao da je drugi svijet svega mi,nije sjajno ali naspram Sumskog dijela BiH kao svemirski brod.
Ovakva vlast za srbina je potrebna. Nemogu oni živjeti bez čvrste ruke, pa makar bila lopovska. Svaka čast policiji, opravdala je svoje postojanje, ne ulazeći u pojedinčno poštenje, uvijek je krao ko je imao odakle.
nema tu pomoci ima samo zaduzenje i zaduzenje i onda nemas sta prodat a reketasi traze pare plate male par stotina evra e onda ide revolucija samo ne nacionalna nego po ekonomskom karakteru
Slobodan Vaskovic je odlican i hrabar novinar! Zelim narodu u RS da se ugleda na najbolje medju njima, a takvi su svakako Ranka Misic, Slobodan Vaskovic i mnogi drugi diljem RS-a, kojima zelim uspjeh u borbi protiv lopovluka.
Stoka od novinara i čovjeka Slobodan Vasković (kosati), u Potočarima odmah nakon pada Srebrenice, sa Slobodanom Lalovićem intervjuiše preivjelog Abdulaha Purkovića: https://www.youtube.com/watch?v=VBQXxjA9OXQ On hrabar novinar ? On među najboljima u RS-u ? On je fuj !
@sezam.susam mozda je bas taj detalj iz Srebrenice bio presudan da Slobodan bude najzesci protivnik sadasnjeg rezima u RS i postane izuzetan borac za ljudska prava, pri cemu ne treba zanemariti cinjenicu da se takvim radom i angazmanom cesto dovodi vlastiti zivot i zivoti svoje porodice u opasnost. zato ja Slobodanu halalim gresku iz Srebrenice. naravno da za ubice nema oprosta.
Dno dna!
Da ali taj isti režim bitiše na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Vlast radi šta hoće, kroji ružnu sudbinu sirotinji, ,,raji,, a kada se slučajno neko od radnika usudi da prosvjeduje vlast bi bila kadra na svoj vlastiti narod pustiti oružane snage naoružane do zuba. Kako sam razočarana, samo prije 20 godina su pripovijedali ,, bajke ,, narod vjerovao, nadao se a danas svi koji su na vlasti bogati do bola narod opustošen, gladan i žedan. ROBOVI SMO POSTALI, REALNOST.
U ovom zakonodavnom tijelu, sve do jednog poslušnici, kriminalci, gangsteri. Svi ukupno pričaju pola stranog jezika. Vode siromašniju provinciju (oformljenu primarno na ratnom zločinu) države koja je među najsiromašnijim u Evropi, a ponašaju se kao da se bore za otcjepljenje Kalifornije od SAD. Gdje ćete? Kome? Zašto? I onda na sve to standardna priča, ako si protiv RS-a si "poturica". U toj dimenziji je i ovaj događaj.. Kao da Tesla pokušava naizmjeničnu struju objasnit Edisonu. :) Džaba.