BiH
96

Vasković: Kriminalni i zločinački režim iz RS-a fizički je ustao na jednu ženu

Piše: Er. M.
Slobodan Vasković
Slobodan Vasković
Svako ko vidi postupanje vlasti prema predsjednici Saveza sindikata Republike Srpske Ranki Mišić može razumjeti dubinu poraza naroda i užas nasilnog, brutalnog, kriminalnog i zločinačkog režima koji vodi Republiku Srpsku i koji pokušava da sruši državu, komentar je novinara Slobodana Vaskovića na današnja dešavanja u Banjoj Luci.

Vasković je u izjavi za Klix.ba kazao da je mnogo kritikovao predsjednicu Saveza sindikata RS-a Ranku Mišić, ali da je činjenica kako ona zaslužuje najdublje poštovanje zato što je pokazala kako se može oduprijeti jednom brutalnom i nasilnom režimu koji je fizički ustao na jednu ženu.

"Ranku Mišić su danas udarili u glavu, potom su joj prijetili visoki funkcioneri i na kraju su je iznijeli iz dvorane, a Ranka Mišić nije napravili niti jedan incident. Što se tiče režima i njegovog nasilja, ovo je samo nastavak i ovo je njihova pirova pobjeda", kazao je Vasković.

On je dodao da vlasti u Republici Srpskoj zaslužuju najveći mogući prezir i ništa drugo.

"Što se tiče opozicije, osim poslanika Dragana Čavića, Adama Šukala i Gorana Đorđića, svi ostali opozicionari zaslužuju još veći prezir. Ako ni zbog čega drugog, onda što nisu spriječili da Ranka Mišić, jedna gospođa, budu iznesena na onakav način iz NSRS-a", rekao je Vasković.

Podsjećamo, u Banjoj Luci se održava sjednica Narodne skupštine RS-a, a odobrieno je da se predsjednica Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić obrati u Skupštini. Mišić se obratila zastupnicima mimo govornice zbog čega je osiguranje bukvalno iznijelo predsjednicu Saveza sindikata iz sale u hodnik.