Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo trebaju sebi smanjiti plate,ukiniti sve beneficije koje imaju,i pozaposljavati ljude sa biroa a dati otkaze hanumama koje gole rade gimnastiku na stolu u sred radnog vremena http://www.metropola.ba/sarajevo-uposlenica-u-palaci-pravde-gola-radila-trbusnjake/, koje su oni i pozaposljavali,zato se i raspada ova drzava,kakav fakultet kakve skole.
Ako aranžman ne bude nastavljen, zbog odluka Vlade i Parlamenta, zbog naših odluka, pa onda budemo morali smanjivati sve stavke iz budžeta za 30 posto, mislim da bi donošenje zakona po ugledu na Poljsku, kojim bismo plate u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti u narednih godinu dana utvrdili kao minimalac, bio najmanji primjer osjećaja naše odgovornosti. Iskreno se nadam da na tako nešto nećemo biti prisiljeni zbog propasti aranžmana s MMF-om
Selma Muratovic Svaka čast na ovome, dokaz kako se sve može uprkos svimk krizama, samo kada je pravi čovjek na funkciji, da ih je više ovakvih sigurno bi sve bilo bolje, i konačno bi krenulo u pozitivnom smjeru!
E neka! Pa vi i dalje piskarajte kako je Budimir nevin i kako ne bi trebao da podnese ostavku.