Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo vi pisite o ovim vlasima citava dva dana jebli vam oni mater
@god Free Koliko je ovaj klix pristrasan da ovakve kao " SDA pobjeda" izbriše za uvijek, on laje, pa laje. Svaka ćast klixu na realnosti.
@Pretobom Izgleda da je kod vas kvalitet biti terorista, polako, neće da može.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šteta da nije božić svaku eftu.
Dobri janjci
i šta nam sada rad ita inspkecija.... 70 janjaca za dva dana, po cenera eto 7 stoja... a fisaklni racun? a HACCP, zaraze i tsl... zato meni u pekaru malo malo nalete, te brisevi radnika, te ov ote ono.. ovdje nista..
@GaySamMajko eto što.. ja se momku divim, snašao se ali... ovo je krađa države, je li tako.. javno objaviti da radi u nekoj šupi i još kaže da ispeče po 70 janjadi.. 700KM.. e sada svak ituzilac ili inspektor koji je ovo procitao je korumprian?! kako i zasto? pa mora otici i ovo zavtodirit, sankcionisati, gdje su mu nalazi krvi na brucelozu, na salmonelu, brisevi, vidi kako je neuredno.. da se razumijemo, i ja bih jeo ovako kad vidim, ali ... ovi ce doci u neku pekaru i nema na prozorima
@gradina i nema zastite od komaraca one mrezice ili nije PP aparat servisiran a znamo kako se servisiria i men ice 500 KM kazne ako pise ako ne pise trazi 200 sebi.. ja nisam nikad doa niti su m itrazili, znaju me pa sta vele provalice nas.. dadnem 500 i svima dobor pa me ne diraju po dvije godine.. ali kada ovo vidim sada bih ja tuzio te iste inspketore i sudije da znam put.. ali jbg, ne znam
Gjuraj Feta pekara AS "buhtlja će biti marka kad bi barel bio 10$, račune izdajemo al se ne vide ko u Medjugorju"
Janjetina najbolje meso
Lava nisam probao a dok ne probam za mene je janje kralj životinja.
ma kakvo jagnje..samo prase od 22 do 25 kila zive vage