Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ fašisti ne poštuju volju naroda kada Komšić bude izabran a sada je u redu da oni nameću svoju volju drugima. SMRT FAŠIZMU -SLOBODA NARODU.
Nema većih fašista od komunista!
Lupajte minuse koliko hoćete. Koliko ljudi je pobio komunizam, a koliko fašizam ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajde neka se i to čudo desilo, a ovo je još jedan od primjera štetnog djelovanja jednonacionalnih stranaka, gledaju samo vlastiti ineteres
jedva docekali dusmani ovo je dokaz djelovanja udruzene mafije SDA I HDZ
...izborima u 21 vijek?...ili 13 ?
sta li ce sada mafija iz SDA i HDZ napraviti da zadrze trenutno stanje i haos u mostaru koje su napravili jer od toga imaju korist, ne bi me cudilo da sve paden u domu naroda
pa ovo je bi dom naroda.Čitaj bolje članak. A protiv su bili i SDA i SDP, a sad ide u predstavnički dom
zbog nacionalista ovaj lijepi grad sa velikim potencijalom propada...
Mostar je zrtva dugogodisnje nacionalisticke trke SDA i HDZ kriminala. Ovaj zakon je dobro dosao da grad dobije izbore i rijesi se te bagre !!
@maxi cosi - sad će biti ako ovo prođe u predstavničkom domu-a neće proći : Bira se 35 delegata (22 Hrvata, 10 Bošnjaka i 3 Srbina).Je li to ravnopravnost ?
Evo smjenjen Fahro zvanično :)
evo sada gledamo rezultete nacionalistickih stranak i njihovog dijeljenja ovog lijepog grada. sram neka ih bude! dosta je vise podjela!
Sav jad koji snalazi Mostar je krivica iskljucivo HDZ-a i SDA. Ne znam sta je tu nejasno, pa dijele grad vec godinama i dodaju se pozicijama po ministarstvima i tuzilastvima. Da SDP-a nije bilo davno bi i zidine podigli da se i fizicki odvoje i dodatno podijele ovaj naivni narod koji ne konta sustinu.
A koje je suština ? Sad će se ako prođe ovaj zakon u predstavničkom domu, a neće sigurno proći jer će biti protiv Bošnjaci i iz SDA i SDP , birati se 35 delegata a od toga 22 hrvata 10 bošnjaka i 3 srbina, i nikad ama baš nikad gradonačelnik neće biti bošnjak
Ti kao da ocekujes da SDA javno kaze prodali smo Mostar? Ovo je nabijanje glasova za izbore sada, a 4 godine su radili na podjeli i prodaji dole. Pogledaj kako su prodali poziciju komesara? Nece nikad Bosnjak biti dole gradonacelnik, to znamo sta si nam novo rekao? Ja ti i govorim da je poenta da je SDA dole davno izgubio ikakav interes jer su morali "nesto" dati Hrvatima, a to je nazalost grad Mostar i dobar dio Hercegovine.