Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smanjenja na rashodovnoj bazi, pa naravno da su smanjenja kada nista konkretno niste ni uradili i samim tim doveli KS u situaciju u kojoj i jeste, krize sa GRAS-om, voda, plin i poskupljenja najnesposobniji ste
OVIH SOLAKOVIĆA KO GOVANA !
Najnesposobnija vlada koju smo do sada imali.. Nikad gore stanj u gradu i kantonu...
Pa zar je moguce da ste usvojili prijedlog SDP-a???? Cuskije ce...
Cudo se one jade nisu oglasile i protivile...
Ocekujem da ce sutra biti naglo otopljavanje u BiH... :)
Zalosna je ova vlada KS obiljezila je konstantna kriza sa GRAS-om, varanje gradjana sa poskupljenjem vode koja je skoro 100% poskupila a ne 20% kako oni govore smatrajuci gradjane budalama. Zalosno
donesu odluku bez neke jace analize i tjeraju dalje.......dokle....dok se ne dignemo i ne pozatvaramo nesposobnjakovice. stanje postaje neizdrzljivo.
Kriminalci iz SDA kupili glasove da mogu da kupe socijalni mir,i da usput placaju svoje poslusnike.* nista od obecanog nece ispuniti,kome ce otici ove pare znaju samo oni,kao i u proteklih 20 godina.
Muka mi je od ovog Ive Komsica koji je u sukobu interesa, a uvijek prosipa neke moralne vrijednosti, gluposti
samo se pojavljuje u medijima kad se o parama prica...
Samo se mora obratit više pažnje na ljude koji su u stanju socijalne potrebe