Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta crna rupa treba da proglasi bankrot i da konacno napravimo normalnu drzavu jednaku za sve ovako vise nemoze
Dodik ih svakako vodi u bankrot. Bice kad tad prava drzava jer tako mora biti na ovaj ili onaj nacin.
Cak ako i dodje do tog nekog bankrota, to ne vodi u ukiidanje neko i slicno.
Za gusle ne treba struja
Ekonomija u Rs-u je u haosu samo to jos uvijek nekako krpe. Ko prati zna da se Rs bukvalno zaduzuje na dnevnoj bazi. To ce puci kad tad.
NEK JE SKUPA SAMO NEK JE SRPSKA
Ja objasnjenja glupih,pa ovo je obicni debilizam kao stite racionalne potrosace a oni koji vise trose ce manje placati a ovi sto malo trose njima ide veca cijena(racionalni potrosaci štedise).
Nije im dosta da se bahate, ti ljudi nemaju morala, umesto da smanje cenu oni pvecavaju, vece domacinstvo treba da placa manju cenu, kud ovo vodi, ako je Republika Srpska zasnovana da se preko naroda J. onda ne treba nam. I ovako nas pljackate i sa tom cijenom... Ma daj sve korumpirano i nemaju osecanja, navikli samo da uzimaju i pljačkaju narod, koja je fora sto druga vlast dodje kada ste isti svi. Vracajte kredite iz svojih dzepova gde uzimate i previse, a ne preko struje i gradjana.
Polahko Ali sigurno Mile ide na vjesala. Hoce li to sam uraditi? Cisto sumnjam! Njegova bjeda ce to uraditi. Ili su svi blesavi pa pustiti ga da I'm se, e u tanjir
U kilovatima nema velikog poskupljenja, ali ste na mrezarini uzeli stotine miliona. Ja potrosim oko 40km kilovata a ona na to dodaju 65-70km mrezarine, plus pdv i ode racun na 120km.
Ništa se NE sikirajte odluka će vrlo brzo biti ništavna ili ga poništena 😉
Neka rijeke badava teku,mi ćemo sjediti uz svijeću i guslati,povikaše paori iz rs-a
Samo da se podjele otkazi ovima sto rade po Federaciji za mjesec dana bi bankrotirali i prosili,sta su zla ucinili i ocekuju da im krene na bolje nikad im nece krenuti kad su prokleti !
Zar nemaju besplatnu struju, vodu, plin i plate preko 2000KM?
E bas mi je zao. Sve mi suze niz ledja teku. Gdje se moze poslati pomoc za entitet masovnih grobnica. Ja bi od srca poslao cijelih 5 feninga.
Ove blok tarife su glupost. Kome danas može u 21. stoljeću biti dovoljno 500 kW posebno ako ima djecu. Može biti dovoljno penzioneru koga ovim natjeraju pa jadan se kupa 4x mjesečno pored sveg jada koje ga zadesilo. Što se ne uvedu blok tarife i na brašno i gorivo? Ko troši više plaća kroz mrežarinu i PDV i kakva je to zelena agenda ako se nećemo grijati toplotnim pumpama i klimama nego fosilnim gorivima i drvima da bi uštedjeli struju? Kome?
RS je stabilna rece Dodo
😂😂😂😂 donra odöuka
stvarno mislite da mi iz Federacije nećemo vraćati Miletove dugove?
Zato Dodara prosi svugdje