Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile Novalić i cijela SDA su kriminalci
Mogao bih se sa tobom sloziti da zaista vecina u SDA jeste, ali isto tako se cini, da se desila neka katarza kod odredjenih struktura koje zele naprijed. Pa vidis da je kod njih brutalni rat upravo izmedju te dvije struje..jedni bi naprijed drugi ruse!
Drug, oni su sitna buranija za tvoje krimose iz HDZ BiH i Dragana Covica. Samo to kako su nasamarili ovu telad iz SDA podjelom vlasti, je vise nego dovoljan dokaz ovome sto pisem ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa zar nije Ustavni sud rekao da su i odluke Vlade neustave, šta fali da i Zakon bude neustavan.
Desturktivni pseudokomunisti i pseudogradjani iz sarajeva koji samo znaju da prave krize i ruse, nastavljaju po starom. Sada ce Parlament izgubiti opet 2 mjeseca da bi izlgasala isti zakon i opet smo dosli na istu tacku. Zasto? Pa da bi se pravila kriza i zaustavio EU put. To je zaista strasno!
Pregolema je cinjenica da ovi isto sto opet sada nepotrebno blokiraju, jedini su predaju aplikacije nazvali aplikacijom magle, i minizirali cijeli čin predaje, govorili da cak ne trebamo to ciniti. Pa ako su Hrvati i Srbi u ovoj zemlji svi pozdravili i rekli "ovo je historijsi dan za "nasu zemlju", zasto onda samo ovi idiotiski komunisti negiraju taj put?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bravo Željko, samo trpaj.
Fadile ako si na apratima dabogda ti aparat pregorio
#FadileOprosti ,al' je.a te (spolno opcio za neupucene) Zeljko.HAHAHAHA.
Ima li #fadileoprosti na kraju presude? :-) Smijeh kroz suze.
Posto sam u Penziji nebi o tome,ali da sam u radnom odnosu bio bi najveci pobornik ovog-razlog duboko bi proucavao ovu materiju puno poz.*!=?
sta bi sa onom kineskinjommsto je skocila za telefonom u hladnu vodu.jeli se prehladila?
Ova " nasa stranka" je pokvarena ko mucak. I oni pokrenuli spor sa SDPm i Df a Denis Grac glasao za zakon u Predstavnickom domu i zahvaljujuci njegovoj ruci Zakon o radu prosao. Fuj
dole vlada
Znaci sda i njihovi poltronski sateliti su progurali i usvojili zakon iako su bili svjesni da je procedura usvajanja bila nezakonita i neustavna. I onda ti isti ljudi traze od ostalih da postuju zakone i ustav. Da nije zaalosno bilo bi smijesno. Bas kao i uskladjivanje zakona sa uredboom. I onda glupe ovce i kokosi opet glasaju za te lopove. Nije ovaj narod zasluzio bolje, cak ga treba jos vise upregnuti i nategnuti. Samo naprijed bando, jasite ove budale kad mozete.
Sda na aparatima,radnici na dijalizi
:))) cudna mi cuda! kod nas su i ustavi (kantonalni) - neustavni... kao da mi i znamo drugacije...
ja ne vjerujem ......avaz nije objavio :D:D:D:D
aj stend korekted :) iz pera avazovih stručnjaka ; "Iako je naišao na pozitivne reakcije, te ocijenjen kao veoma kvalitetan, Zakon o radu Federacije BiH danas je, odlukom Ustavnog suda FBiH stavljen van snage. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/221468/ustavni-sud-fbih-zakon-o-radu-neustavan-ide-ponovo-na-dom-naroda#sthash.JLaHvjz7.dpuf"
@Jinxie Hahahaha...jako jako...kakvi idioti
Kakvi bikovi vode drzavu ...
Bravo SDP, DF, NS !!! Dosta je bilo da ovi nacionalisti i fasisti rade sta im je volja. Evo i sad komentari kako ih neko koci, kocimo vas mi svi da ne rasporodate sve i ne opljackate sve. A u oktobru vam je ekser u kovceg, stoko nacionalisticka !!
Ahihihihihihihihi. "Zaiskali ste, eto vam ga"