Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tamo smo gdje i treba da budemo. imamo vladu i nastavljamo normalni zivot. sada hdzovi mogu samo da sjednu i da placu jer ih nema u vlasti naredne 3,5 godine. znaju i sami da bi ustavni sud donjeo odluku da je sazivanje doma naroda ustavno i zakonito pa se prepali odluke i povukli se. vrlo kukavicki. sada mogu kod dodika otici pa nek im on dadne koje ministarstvo!
ce nama sud, sta ce nama vlada, sta ce nama parlament kada imamo Inzka. J. ebes izbore kada mi stranci vladaju.
VRATICE SE HRVATI U POSAVINU I BOSNJACI U RS KAD TAD!!
Ne treba biti puno pametan da bi shvatio da ce Živko Budimir sigurno bolje zastupati interese Hrvatskog naroda u BiH. Mislim na Hrvatsi narod u cijeloj BiH, a ne samo na interese hercegovackih extremista. Vec su odobrena sredstva za odrzivi povratak Hrvata u Posavinu. BRAVO!
RASPAD BOSNE I HERCEGOVINE! niko ovu zemlju vise ne sastavi.j
Super sada imamo vladu, napokon mozemo da nastavimo ovim NENORMALNIM zivotom. Zivjela bijeda i totalna besparica.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Dragi moji HDZovci, za stanje u kojem se nalazite u Bosni i Hercegovini sami ste krivi. Zapravo Vam je mentor pokojni Gosp. Franjo Tudjman sve ovo lijepo i namjestio. Desetine hiljada Hrvatskih Srba je traktorima napustilo Hrvatsku u toboze nekakvoj operaciji \"Oluji\" da bi Hrvatska drzava bila etnicki cista, a Srbi u njoj ostali nacionalna manjina. Zauzvrat, Franjo Tudjman je Posavinu prepustio Srbima u Bosni u Daytonu, a ranije Washingtonskim dogovorom odrekao se Federalne Hrvatski jedinice u Bosni i Hercegovini jer da ju je prihvatio, onda bi mu u Hrvatskoj ostala Republika Srpska Krajina, a Srbi konstitutivan narod. Za medjunarodnu zajednicu, prije svega Ameriku, Hrvatski entitet ili Federalna jedinica su davno zavrsena prica. Na to se, budite sigurni, nece vise vracati. Zasto? Malo kontajte zasto!!!! Ima prostora i mjesta za poboljsanje polozaja Hrvata u Bosni i Hercegovini kroz izmjene u Ustavu, ali onda neka HDZ udje u institucije sistema i to legalno cini.
Moj babo je Fikret Abdić
@olovo....ajmo malo na Poskok....nadji mardara---- pa se isplacite i on je jednonacionalan pushiona ,proklinji te pokojnog Tudzmana i onu petorku u Hagu sto cekaju presudu.!
Jedino sa čim se slažem je to da ako nisi u stranci koja vlada određenim prostorom (općinom, kantonom ) tu nema za tebe posla. Ja sam Bošnjak ali sa obzirom da na svojoj općini u kojoj živim nemam ,,zemljaka\'\' a nisam ni u jednoj stranci već godinama pokušavam naći posao iako su moji Bošnjaci na vlasti (SDP,SDA). Prije će tebe zaposliti kao Hrvata da bi kao napravili nacionalnu zastupljenost nego mene.
U Tuzli saberi Raguža Krišto i Lijanovića, Potom oduzmi bošnjake što su glasali za Lijana za 50 km i lako izračunaš koliko je Tuzlanskih Hrvata glasalo za Komšića. U Tešnju Bernadeta Galijašević članica SDA je ona koja u Zeničkom kantonu odlučuje o sudbini Hrvata. Prijateljima je rekla da to mora raditi jer su joj rekli ne da neće biti direktorica škole u Tešnju nego neće biti ni čistačica. U Tuzli zastupnik SDP a je Hrvat koji radi u Elektoprivredi. Da nije u SDP u nebi mogo raditi ni u rudniku.
Ustavni Sud BIH treba da djeluje tako da da svima do znanja daje to najvece Sistem koji donosi najvece i najvaznije odluke i logicno treba da da doznanja da nema politiziranja igranja i pravljenja najveci farsi sa najvecim istutucijama jedne Drzave . Prema tome mora djelovati tako da koristi sve sisteme funkcijonisanja jedne Drzave ito bez milosti prvo financijski pa poslije sa svim raspolozivim snagama . Tako se to radi u najsavremenijim drzavama pa ko zeli nek izvoli
stvarno ti imas problem sa zdravim razumom. pa jesi li majke ti ti ikad pitao svoj HDZ zasto to nije trazio sto ti govoris dok je bio u vlasti??????? Optuzuj njih a ne nas !!!!! Ti si toliko zasljepljen njihovim isparenjem mozga da bi im i Gebels i kompanija iz treceg rajha pozavidjeli!! I to sto ti govoris za Bosnjake u hrvatskoj skontaj malo da su oni tamo manjina a ne konstutitvan narod. Ti i tvoja politika zelite izgleda da od hrvata napravite manjinu????? To je upravo istina!!! Politika koju ti i tvoji pajdosi provodite u Bosni od 1992 to i zeli. Zato vas i nema u Sarajevu, Zenici, Banja Luci i drugim gradovima kao sto vas je bilo. Ljepse vam izgleda u tudjim kucama u Kninu!
@olovo Sto se mene tice taj prijedlog o popisu stanovnistva je dobar. Ja isto to pricam ljudima okolo. Nece vise iko mjerit ko je koliki Hrvat, Srbin ili Bosnjak. Uzece se podaci po popisu i to je to. Slazem se sasvim. Ne treba glasat po teritoriji nego po tome sta je ko. To da vise nisi Hrvat ako se preselis u Sarajevo je suplja i tome se mora stati u kraj. Nismo mi ti koji to necemo nego nece Dodik sa kojim se tvog Cova haverise. Nasi nece popis to je istina ali ne iz tog razloga nego iz nekog nebuloznog lijevog...
@olovo Ama prijatelju, Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine -> 403 - IZBORNA JEDINICA 3 Tuzla,Lukavac, Srebrenik i Celic: HDZ 3715 glasa HDZ 1990 402 glasa O cemu pricas vise covjece? Cijelu si teoriju opleo na 8000 glasova i na kraju se ispostavilo da u samoj Tuzli nema ni 3000. Poklopi se vise.
@Cr i HDZ-ove guje: FAKAT STE PUKLI CRKNITE PUČISTI... HAJDE SAD JOŠ JEDNU SAMOUPRAVU...PA KRAJ :p