Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro bi bilo da imamo oznake gradova kao prije!
treba im kesha
ovaj grb je raja lijepila i vec je isfuro ... treba gradove staviti ko svugdje u svijetu...samo kod nas nista ne valja
cim izadju nove, oglasit cu se opet:) ako kod drzave budu 50 km, kod mene ce bti 25 :) ugradnja besplatna :) HA YA
Drzava najveci kriminalac, jel\' zafali para idemo po ovcama ( narodu ) uz nasu narodnu dok ima OVACA bice i NOVACA, nove tablice, pasosi :)neka hvala,svoje cu sam da napravim, usput da im se zahvalim sto paze kako ce nam tablice izgledati:) JE KO VDJEO LUD ? ! :)
međunarodna oznaka BiH. sTA TO ZNACAI???????????????????????
Pametnje bi bilo da su izdali kao naljepnice za postojece tablice. Ko\' da smo punih budzeta pa nemamo na sta bacati pare...
najgori na ovom portalu su veliki patrioti, ljubitelji bosne sto zive u dijaspori. sto se ne vratite grudi rodnoj, nego iz tudžine pišete gluposti???
nase domace firme nisu sposobne ovo napraviti kako treba. na sadasnjim tablicama, imate dvije vrste slova M usko i siroko, na mojoj tablici na autu broj 8 je naopako. sirine broja sest na jednoj tablici imas tri razlicite. sve sam ovo svojim ocima vidio. i zato neka tablice rade SLOVENCI, oni barem znaju sta je standard!
Samo mi nije jasno do kada ce mo davati slovencima sve moguce poslove.Pa mi ne mozemo ,cini mi se ni nas zrak disati ,a da njima nesto ne placamo.
Jedva cekam da ih stavim na svoju folcigu...bas su krasne table...nije bitno koliko kostaju samo da ih imam.. .ebo li vam tablice m.jku narod nema sta da jede...
Ovo je potrebno i ovo se mora odraditi: - zbog susjednih zemalja da te lakse identifikuju odakle si i ko si.. da te lako mogu oderati kada su u pitanju kazne - da se opravda tolika potrosnja budzetskog novca - da se odlije novac u inostranstvo PORED TOLIKO DOMACIH FIRMI - da se slovencima uvucemo u gOOzelu i da im se jos malo dodvorimo i dokazemo gdje im je tata kada pitaju - Nijemci svaka cast opravdano sve! - Da malo si domaci politicari a i politicarke dobace koruptivnih sredstava u pa-dze za ko zna koliko broj komisija i pod komisija i odluka vlada skupstinara, blagajnika i ministara i ini i ini... - to sto domace firme u-padaju u tri nesvijesti zbog nesavjesnog trosenja budzetskih sredstava ko-ga yaya za-bole niko da se sjeti da mi imamo konje za trke glupani na vlasti - a ovo malo sirotinje ce morati opet da izdvoji bar nekih 100 da se sve ovo zamijeni i opet ce rok biti 5 do 12 kao i obicno pa ce biti nedostatak tablica i dozvola i jos ce sada lakse da te udaraju uh grr
SAMO GLUPI NAROD NEKA PLACA GLUPOSTI I PESPOSLICE-dobro guramo naprijed u civilizovanu ;RECESIJU; cestitam tome glupanu sto to sve tako dobro i smisljeno -semacx vodi narod i zemlju u ponor i PAKAO ;SRETNO pa dokle se mogne!!!!!!
HAHAHAHAHHA.. tek sad vidjeh da kmetovi opet uzimaju nickove i pisu gluposti.. :) samo naprijed bagro- ja uzivam citajuci vase frustracije , :ppp pozdrav AKADEMIKU !! ZIVJELA NAM BOSNA I HERCEGOVIN NASA !! :)) crkni bagro ! :)
kako stoka dere jadni narod.. sjeme vam se zatrlo.. samo da se novci uzmu od sirotinje.