Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima lijeka.... I MHE moze da leti u zrak
@fbUser1594378914 Naravno,drugacije se ne moze sprijeciti banditska samovolja.
@fbUser1594378914 nema ovo je krajnje vrijeme doslo da se bijednici koji bi nam zivote uzeli zbog para, pocnu krkati. Pa kad ga skrkas onda neka pravi mamu mu hebem
Pa zasto onaj obicni policajac ne ode i kaze ne moze to tako? Mislim, nije li u opisu posla svakog policajca da se bori protiv lopova?
@toh 16 ih fali od prosle akcije.Policiju treba uhapsiti!
Na osnovu čega jarane? Policija postupa po zakonu i rješenjima institucija. Sad sto ste izabrali bandite u institucije koji donose takve zakone i rješenja to nije kriv policajac
Nastavite borbu. Strašno je šta se radi!
Banditsko nasilničke metode. Niko od nas nije vlasnik bilo čega. Mafija posjeduje i ono što mislimo da je naše. "Zavadi pa vladaj" odlično funkcioniše.
# Intzko kako ovo ?
Ma ima lijeka, vlasnik se slučajno spotakne i utopi na mjestu dje je planirana brana.
Sutra ću doć, porušit sve
Za marku bi mater rodjenu prodali, unistise sve sto dodirnu. Puna podrska u borbi protiv hasuma, svaka cast da ima neko snage da se suprostavi ovim gnjidama
Zedz tajkuna i pohlepnih profitera za sve vise ne jenjava tako lahko, jednom bogat uvijek bogat to je njihova deviza tako da him nije nista sveto na tom putu bogacenja!!
Pohapsit odma sve iz te firme jer krse sudske presude
NE POSTOJE STRANCI!!! POSTOJE NASI KOJI GLUME STRANCE! Slicno je neki dan bilo sa onim direktorom SIPE, koji ima registorvanu kompanju u Engleskoj, a bavi se ruarenjem u BiH.ZLATO lola doso da klepa, a fol strana firma...fujjjjj ! Uskoro raja moja dolazi nevidjen zamah PRAVDE!
@FadilSeoskaVaralicaA *Rudarenjem
Novalic ce uskoro da odgovara za drzavni udar! Zajedno sa ostalim organizovanim kriminalcima, sto je u jeku pandemije cinio djela koja su ekvivalent drzavnom udaru! Novalic je u toku 'napada vanjskog neprijatelja' oslabio resurse BiH i sve nas doveo u jos vecu opasnost i ekonomski KRAH!To je raja moja, DRZAVNI UDAR! Nije PEDRALNI nego DRZAVNI udar!