Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma uzimaju dobru lovu za to kampovanje, a kao teško im je
Sta vise hoce ovi ispred OHR-a? Sta god im se ponudilo odbili su. Nepismeni, nece da uce cirilicu. Oni igraju neciju igru, pazite sta vam kazem. Nisam iz RS-a, ali nisam ni nacionalista, gledam realno. Ima bosnjacke djece i roditelja u Konjevic Polju kojima ne smeta plan i program. Ovi su se bas nesto nadigli. Sram ih bilo, treba im poslati socijalne radnike da im oduzmu djecu zbog zlostavljanja. Hajde sad, pucajte minuse.
Traze svoja prava, koja su im u RS-u uskracena!
Bathory@ Haj ne seri, pi.cka ti materina, lahko ti je iz vruce kuce pametovati. Nema svako snage, mu.da i jaja da po ovoj zimi bdije pod satorom zato su i otisli nazad u K. Polje. Ovo je za svaku pohvalu, kada bi se svi mi sakupili ovako vidjela bi kako bi cvjetalo u ovoj zemlji, politicari bi se dobro zamislili pa tek onda kandidovali za izbore... Ti nasla ovdje baliti i pjeniti... ckapi ti materina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško, pagansko-svetosavsko!
Ima li ko u zgradi OHR/a da radi ili su na godisnjem odmoru. Vidi li ta bagra sta se desava, sta radi RS i Dodikovci. Mislim da ovo odgovara strancima jer je nevjerovatno da nista ne poduzimaju, cak nece ni da se pojave, nece da pritisnu RS da radi posao, da rijesi ovu situaciju jer oni imaju mogucnost, oni imaju pravo da to obave, da rijese ovu situaciju!
a bošnjački lideri šute i zato za izbore ne izlazim jer nemam za koga glasati ali bukvalno znaci svi su četnici što direktno što indirektno,čekam da se pojavi neki bošnjački političar ili stranka do tada ne glasam!
Dragi roditelji... Incku je jedini problem kad ce mu leci plata I gdje ce za blagdane! Nego trazite azile, veze, rodbinu, prijatelje po insotranstvu I bjezite odavde sa djecom...boli OHR I sve vladine I nevladine institucije za vas problem!
ex oriente lux@ Dobro posmatraj kako ovi roditelji zive i kroz sta prolaze jer ces ubrzo ti a mozda tvoje djete isto ovako zivjeti trazeci svoja prava. Ovi roditelji pod satorima su vec osjetili na svojoj kozi nerad bh politicara a ubrzo cemo i mi. Ziv bio pa vidio a volio bih da grijesim.
ex oriente lux@ Pa sto odmah ne rece da si penzioner da ne gubim vrijeme s tobom. Supljiras!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)