Dragi roditelji... Incku je jedini problem kad ce mu leci plata I gdje ce za blagdane! Nego trazite azile, veze, rodbinu, prijatelje po insotranstvu I bjezite odavde sa djecom...boli OHR I sve vladine I nevladine institucije za vas problem!
Boli ih uvo. Ogrijev i zimnicu svakako nisu pripremili. Ne vrijedi im se vraćat. Lelemudaju po parku dok drugi rade. A idioti nek im plaćaju hranu i piće. Vidim, struje i grijalica ne fali. Nije najregularnije, al ne može ih se pustit da pocrkaju. Sreća pa ovo i nisu pravi seljaci, već politikanti. Zamislite da su vam pravi ljudi koji žive na selu od svog rada došli? Tu bi sad bilo pedeset krava i tristo ovaca s njima, o živini da i ne pričamo. Ovako kako oni žive, od donacija lelemudanja, i ljepše im je na Vrbanja Mostu. Garantujem da će tu biti dok ih bagerima ne otjerate.
ex oriente lux@ Dobro posmatraj kako ovi roditelji zive i kroz sta prolaze jer ces ubrzo ti a mozda tvoje djete isto ovako zivjeti trazeci svoja prava. Ovi roditelji pod satorima su vec osjetili na svojoj kozi nerad bh politicara a ubrzo cemo i mi. Ziv bio pa vidio a volio bih da grijesim.
Prikaži sve komentare (18)