Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati ce i u neku deklaraciju o klimatskim promjenama htjeti ubaciti legitimno predstavljanje
Političko Sarajevo izazvako klimatske promjene🤣
Ako sam te razumio Hrvati su po tebi botino ‘Muslimani katoličke vjere’. Do jučer niste znali što ste, ni tko ste, a danas Vi negirate Hrvatstvo, a moj Golf 2 stariji od vaše nove nacije. Kako se ono sad zovete? Muslimani?
Jos uvjek si ratni zlocinci na slobodi poslije trideset godina .drzava ne funjcionise .jedina je drzava koja ima tri predsjednika..dejton je zarobio drzavu BIH i njene gradzane medjunarodna zajednica ne cini nista da odblokira drzavu .
Pa nije ARBiH igdje presuđena kao zločinačka niti BiH. To su bile jedino VRS, HVO, Uzp i tvorci prvobitne RS. Mislim da ti to nešto govori :D
@MaStaKazesss5 to i jeste problem, za toliko zločina koji se znaju, presuđeni tzv "narkomani", ili se ljudi sami ubijali "od dosade", do toga da neki imaju "specijalne tretmane" da bi se onda neki pronašli "parcijalno", ko je kriv niko, mi smo časna ABiH koja eto sasvim slučajno u svojim redovim imala te neke narkomane i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Svi cete na goli otok, tucacete kamen."
ako će se usvajati takva deklaracija, onda neka se odmah i unaprijed odrede i razgraniče bošnjački, hrvatski i srpski nacionalni teritorijh u bih u slučaju buduće izvjesne podjele u tom slučaju
Samo tako se treba postaviti prema toj kukavicijoj incijativi !!! Gdje to legitimni predstavljanje jos ima u EU ????
Koliko napetosti za stolom, a svi prema Vučiću vjeruje, Osmani, Đukanović, Milanović, Komšić, Džaferović .. ne znam ko ga više ne voli ☺️
Sad sam kupio auto u sirokom brijegu kod jednog hdzovca
Komso kao predstavlja hrvate, pa veli što će vam to? Vidi me!
Za ovim stolom su najmanje 3 Putinova kera.
Dajte Talijanima u Istri entitet i legitimno predstavljanje
Oni su zadovoljni. Ne traže ništa od toga.
Usvojiti zakone i deklaracije kakve važe u Evropi a i kod susjeda, šta je problem ? Ili težnju ka tim standardima a poništiti segregacijske, fašističke i primitivističke podjele kakvih Evropa nema. Zašto samo nama uvaljuju ta kukavičja jaja ? Nisu Kosovari ludi i znaju fazon za tzv savez srpskih opština, ne treba njima druga PC.
Zar je bitno ko predstavlja zemlju, zar je bitno jel Srbiju predstavlja musliman ili pravoslavac isto tako Bosnu musliman ili katolik, kada su svakako i jedni i drugi pumopravni građani te zemlje šta je ovo bokca ti
Ne može HDZ odlučivati ko je legitiman. Ni SDA ne odlucuje o tome ko je legiziman Bosnjak.
Jbt dosadili više i Bogu i narodu, šta njima predstavlja problem
Ma koje njima uopce dao legitimitet ? Iskljucivo borba da se ne ode u zatvor zbog kriminala ili bjezanje iz BiH
Jos uvjek si ratni zlocinci na slobodi poslije trideset godina .drzava ne funjcionise .jedina je drzava koja ima tri predsjednika..dejton je zarobio drzavu BIH i njene gradzane medjunarodna zajednica ne cini nista da odblokira drzavu .