Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...I navedite dva svjedoka, dva muškarca vaša, a ako nema dvojice muškaraca, onda jednog muškarca i dvije žene, koje prihvaćate kao svjedoke. Kuran 2:282] Poslanik (s.a.w.s)je rekao: "Zar nije žena svjedok jednaka polovici svjedoka koji je muškarac?" Žena je rekla: "Da." On je rekao: "To je stoga što joj je um manjkav." Sahih Al-Bukhari Number 2658. HAHAHAHAHA
fenomen?
Daj Bože da se svi drže ove svete knjige, da im ljudski život bude svetinja, da im jednakost ljudi bude moto, da im pravda i poštenje budu dio duše, da se razumije svijet u kojem su žene ravnopravne s pravom izbora, da ova časna knjiga bude poziv na mir, ljudsko dostojanstvo, najviše demokratske standarde i ljubav. Svi koji zloupotrijebe Kuran, bilo kao sihribazi ili teroristi neka ih Allah koji sve vidi i zna kazni, zbog ubojstva nevinih, zbog sihri i đinskih smutnji i pomutnji.
Amin
i na kraju dobiješ arapski svijet, isil, SDA, Bošnjake... divno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)