Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeleni termiti su sve unistili, pravosudje, školstvo, zdravstvo, sport, nauku...itd bukvalno sve...
npr na Ekonomskom fakultetu predaju profesori i asistenti bez dana radnog staza u privatnom sektoru... prepisuju se knjige iz Amerike i slicno .... tek kad zavrsis i pocnes da radis shvatis da si dzaba isao na fakultet
Kako, ba, to? Ja sam iznenadjen i uvredjen!
kad vidis samo koje hablecine predaju i zovu se profesorima ne bi cudilo da smo na 45.231 mjestu..jos dodje sultanija, zavrsi postdiplomske bez polozenih svih ispita i na kraju direktorica..slag na tortu..
Ljubljana, Zagreb i Beograd u top 500, čak je i Novi Sad 700 mijesta ispred.
Sto se cudite to je svjetska rang lista,da je mi pravimo bili bi zadnji,ispred bi bio Travnik,Kiseljak,Foca,Bjeljina,Siroki, i svi koji to zavrse daju pare da dobiju papir,a stelu vec imaju za poso,ovi sa UNSA,sacekace kad bude mjesta ili ce u Njemacku.
Pa tu mu je i mjesto.
svi su truba na listi
eto vam trojka ,ciji su zvanicnici pozavrsavali DIF ove po kiseljaku,srozaše fakultete
Zar Rektor nije najavljivao pomake na listi? Kako to da za vrijeme njegovog mandata UNSA ovako rokne? Pa to je ipak nestranački izabrani, prepošteni kandidat koji svojim radom pomjera stijene i korita rijeka. Kuku nama kada ljakuse drži najprestižniji Univerzitet u zemlji.
I onda studentu da 6 ili ga obori. A Univerzitet bara bara sa Univerzitetom u Zimbabveu. Jad i čemer!
Ali Međunarodni Univerzitet Goražde! Vjerovatno iz Srbije i Crne Gore tamo dolaze da kupuju diplome, pa ima tu kvalifikaciju Međunarodnog.
Mjeraci karbona ne mogu negirati da su rubna podrucja Sahare, koja su danas pustinja, bila naseljena al kazu: - Ljudi su uzgajali krave, sto je podiglo temperaturu pa je to moglo utjecat na sirenje pustinje. Zamislite, prije dvije hiljade godina, koliko je krava trebalo da promijene dio planete. Kakvo nepostovanje ljudske inteligencije.
Fakultete koji nemaju dovoljan broj studenata zatvoriti. Kod nas izgleda svrha fakulteta da profesori i asistenti dobijaju plate.
Realno, smece, rugaju se privatnom gdje se plati i dobijes diplomu, a kod njih pljackaju studente par godina, te im daju diplomu, dok djeca od poznatih prodju i kroz ovu IZVIKANU instituciju, lakse nego kroz privatni faks. Toliko o laznom smecu...
Kakvi rade na fakultetima ovo je nista. Dok je stele nikad mi naprijed necemo.
Đe će valjati fakulteti kad se društvo raspalo. Uhljebi uglavnom, drpaju studentice za ispite i prodaju maglu.