Countryman kod Lagumdžije
0
"Uloga SAD-a je ključna za novi početak BiH"
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ovo; Za pismene; http://www.glassrpske.com/vijest/7/plus/49026/cir/Roderik-Mur-Impresioniran-sam-liderima-Srpske.html Ili ovo za polupsmene; http://www.glassrpske.com/vijest/7/plus/49026/lat/Roderik-Mur-Impresioniran-sam-liderima-Srpske.html
@Bosnian =92 Potisujem i sta jos da dodam nacional-fasisticka ideolodija je nasla svoje uporiste u sva tri naroda u BiH,ali je to razumljivo,s tim ciljem velikosrpski fasisazam je i pokrenuo osvajanje Jugoslavije koje je pocelo dosta prije od samog pokretanja vojnih formacija na goloruko stanovnistvo.Sada kada Bosnjaci polako dustaju od ideologije koju su im velikosrpski fasisti nametnuli kako bi i Bosnjake uveli u nacinal-fasisticki blok i kada Bosnjaci,kao moderan narod pronalazi svoje mjesto u medernoj Evropi preko SDP,srbo-fasisti pokusavaju da i SDP=u prisiju etiketu nacionalne stranke i time da ih uvuku u program fasisticke ideologije.Malo sjutra FASISTI,malo sjutra
Countryman? Ovo dodje kao naski: Zemljoposjednik ili mozda Ratar? Fudo Ratar...
Za one koji misle ksko su granice vjecne i ne mjenjaju se: http://wimp.com/europeanhistory/
BiH se nemoze ni priblizno porediti s Belgijom i Svicarskom. Problem BiH je sto nacional-fasistiska ideologija nije porazena, nego je zapravo Dejtonom legalizovana. Ta ideologija je iza sebe ostavila masovne grobnice, genocid, etnicki cistu teritoriju, 30 hiljada silovanih zena itd. To ti je kao da si posle drugog svjetkog rata ostavio NJemackim fasistima jedan dio NJemacke da tamo vladaju, i onda ocekujes od jevreja i ostalih da se tamo vrate, i da Njemacka bude demokratska drzava. Ukoliko nisu spremni da se razracunaju sa takvim pro-fasistiskim politikama onda je bolje da se ne mijesaju, samo dzabe trose nasu i njihovu energiju.
sjasi zlatko vise, svega ti, pleaseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
..sada je lagumdzija preuzeo ulogu TUZIBABE.. a DODO ode....
Demo kratski su i Svicarska i Belgija.
Sto je Lagumdzija i njegovi mladi isprdci zdusno lobirao mjesecima i trosi silne pare stecene aferom \"Reket\".
Ovo nije Countryman rekao nego Lagumdzija.
sto nije doso ovaj stranac meni malo u zenicu da ga ja malo sakama prosaram ha ya nego u tajpoganluk od grada dolazi :)))
Je\'l ko naso pumpu za baciklo?
Nemojte molim vas opet neke \"Dejtone\" da poturate. Svako normalan zna kako bi jedna demokratska drzava trebala da izgleda. Ukoliko niste spremni da se suocite s domacim nacional-fasistima onda dzabe gubite vrijeme. Mi jos jedan Dejton nemozemo progutati.
Cuj daju podrsku.kao eto podrazavamo vas i to je to jeli to spada u vasu podrsku.
SDP BiH je u međunarodnom udruženju socijaldemokratskih stranaka a Milenova SNSD je ISKLJUČENA,što li?