Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako vas samo nije stid? Umro je veliki covjek, humanista u svakom smislu. Puno veci od bilo kojih okvira u koje bi ga vi voljeli strpati. Imate li trunke ljudskosti u sebi? Nek\' ti je laka zemlja bosanska Arife.
@menso VISE SE BORI PROTIV OKORJELIH SRPSKIH I HRVATSKIH USTASKIH KRVOLOCNIKA KOJI SVAKIM DANOM POKAZUJU SVOJE MENTALNE ZAGADJENE MOZDANE CELIJE PREMA BOSNJACIMA MUSLIMANIMA I BOSNI I HERCEGOVINI! DOKAZ JE NASLOV CLANKA MJESTO DA PISE DA CE DANAS BIT DZENAZA RAHMETLI AKADEMIKA ARIFA ANOVICA PISE \"UKOP\"? KO KAD BI JEDNOM KATOLIKU ILI PRAVOSNLAVCU U BIH-I NAPISALI DA CE MU BIT \"DZENAZA\"?! SARAJEVO STVARNO JE ZALOSNO STO NOSITE IME SARAJEVO X, BOLJE STAVITE \" CE*TNISTVO.X\" A ARIFU LAHKA ZEMLJA BOSANSKA I VJECNI RAHMET LEGENDO....
A zasto ne pise da je bio glavni u CK BiH i koliko je knjiga zabranio. Trebalo bi pisati i da je zabranio film Bate Cengica, zasto ne pise da je bio predsjednik ideoloske komisije CK i da je bio radikalni komunista?
a sto nema dzenaze? nije valjda umro ko ateista ilitiha bezboznik laka mu zemlja