Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog i Bosnjaci!!!
Kojih 500.000 :)))))čega?????možda 150.000,možda.......a to treba zahvaliti sledećim\"uglednim Hrvatima\"Bobanu,Rojsu,Šušku,Kordiću,Tuti,Franji.......
Za Zeljka glasaju svi Sarajevski urbani hrvati, to sto On ne odgovara profiterima i ubicama iz hercegovine to si finansiski razlozi a ne hrvatstvo... Covic je totalno izgubio kompas prvo se pajdasi sa dodikom pa kad je vidio da je to promasaj trci kod mame u Hrvatsku ... Uostalo ko normalan glasati za onu tetku ?
Moze cosorka raditi i pricati sta hoce ali mi znamo i mi cemo izabrati sta je najbolje za vas. Tako tata bira djeci kakvu ce obucu nositi. Ovi iz BL se malo prave blentavi ali i njima cemo uskoro birati sto je najbolje za njih. Nije demokracija za hajvana nego za insana :). Selam svima!
Nakon rusenja Starog Mosta i osknavljanja spomenika Bruce Lee-u, sad jos i ovo, jel?
Sto je neumjesno. Sasvim je u redu da se 2 hrvatske stranke podpomazu u obje hrvatske zemlje
Zeljko Komsic je ponovo u predsjednistvu, i to kao Hrvat sto i jeste ali i zna da je Bosanski Hrvat koji je svjestan svog identiteta, nece za njega glasati samo Bosnjaci nego i Hrvati, uzaludno je da se pojavljuju neki protiv-kandidati kad nemaju sanse.
Pokazalo se hrvatsko jedinstvo a vi svog Sejdu Komsica mozete na kur.ac okaciti..Ovaj put Harisov potrcko i Sabinin hamal nece prevariti Hrvate.
mi muslimani bi bili presretni da nam hrvati izglasaju ovako dobrog clana predsjednistva ko mi njima!
cuj ovog glupana masica - jos se hvali time sto ce ponoviti podvalu. to samo dzonovi iz sdp umiju.. jadna je ova drzava..
A zar nije jos neumjesnije i neukusnije da Bosnjaci/Muslimani glasaju/izabiru hrvatskog clana predsjednistva. Bas zat ni ja nijedan normalan Hrvat nece smatrati Bosnjaka/Muslimana za brata i dobrog komsiju/susjeda vec za neprijatelja koji smatra da ti nije dovoljno napakostio u ratu pa ce sada legalnijim putem uzeti pravo da imas svoga predstavnika na celu drzave. Nikad nece ova drzava ured dok je takav karakter kod muslimana. Djeci cu svojoj pricati sta ste nam ucinili i sta nam cinite da nebi nikad pomislili da je musliman dobar covjek. Da generaliziram.
Hehe cisti Srbin jesi promasio. A sta ti mislis da vas Srbi po novom volimo jel?? St.oko us.taska ko vas ne zna skupo bi vas platio naj.po.dliji narod koji se nicega ne stidi pa ni toga da nap.ada Srbe i ko.lje po raznim jasenovcima a onda kad pop.use na veliko plaze na koljenima i prave se najvece prijatelje pa cak i bracu ga.mad kuk.avicka i onda jjos prozivaju Srbe u partizanima za zlo.cince sto so po.ub.ijali us.tas.ku gamad na bleiburgu a onu ga.mad nazivaju nevinim zrtvama!! ol.os us.taski doci ce vreme kad se necete kriti iza nata i celog sveta nego cemo stati jedni pred druge 1na1 uvek ste bezali od toga ko đa.vo od krsta nikad nas sami napali niste pa ni cak onih 25.000 nao.ruzanih sel.jaka u SAO krajini Kuk.avice us.rane doci ce vreme jos malo!!!
ajde baliyetino ne prestavljaj se kao srbin akad svi znamo da si baliyac
A pa valjda se i nesto pita muslimane u njihovoj avliji sad bi jos njima ku.rvati da komanduju po ped.eraciji ono saka jada sto ih ima sad oni oce neka prava i entitete ja ku.rvata pa vise ima kineza u BIh nego ku.rvata pa ne traze entitet! Ne ide i jare i pare ku.rvati malo morgen idite pevajte danke danke dojčland st.oko!!
Cuj Hrvat kakvi hrvati to su najveci kra.dljivci istorije ne kaze se se bezveze sacuvaj me boze hrvatske istine. Hrvati pricaju nas Srpski jezik koji od II svet.ra.ta modificiraju da se sto vise razlikuje i oni su pokatoliceni kroz vekove A komsic hrvat e to je dobar vic narocito kad je bilo pre neko vreme u svim novinama da mu babo i stric bili u ce.tnicima i jesu ce.tnici!!!