Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosp. Topcagic Treba ukinuti diplomatske pasose i izlzak iz zemlje ovom jadu od politicara a zalagati se da svi drzavljani BiH sa normalnim pasosima mogu i smiju izlaziti . I tebi treba uzeti diplomatski pasos jer si ti postao samo jedan glasnogovornik losih informacija iz Brisela. Predugo si tamo a rezultata nula !!!!!!!!!
Ovaj Osman je jedan od rijetkih ljudi na političkoj sceni koji ima šta da kaže, zato su ga vjerovatno i sklonili u Brisel jer ionako ko išta zna bude spriječen u vršenju svojih poslova
bas lijepo. kada nam ne budu trebale vize nece imati ko da putuje
Svaka cast vama ambasadore,al EU-ja da je stvarno htjela ona bi vec ukinula vize a i genocidnu tvorevinu. BOSNA4EVER!