Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze pravite saopstenje jer vas niko nista i ne pita, pa ne vidim razlog za pozivanje Vlade Republike Turske da nesto ucini ili ne ucini. Bolje se fokusirati na to kako osigurati pravdu u BiH jer ljudi sa platama od dvije hiljade maraka imaju imovinu kao da su direktori u Apple.
bravo
Najniza plata sudije je 2.800 KM, a ne 2. Plate idu do 5.000 KM mjesecno A 2.2 MILIONA nerjesenih predmeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E svašta. Naše sudije nekom drže lekcije.
najgovnastije sudstvo na svijetu upucuje nekom primjedbe. pocrkali dabigda
recite slobodno šta mislite, pa vi ste sud!
"Udruženje sudija u BiH se nada da vojni državni udar neće biti upotrebeijeljen kao razlog da se uklone sudije i tužioci koji nisu u skladu sa očekivanjima Vlade, te da se zamjene sa lojalnim sljedbenicima, čime bi se neovisnost sudstva i sudija dovela u pitanje."
Hahahahha pravi se nasli da komentarisu
Cuvajte se, posto niste dali podrsku Adolfu, kao sto je dao Ridjobradi, mogli bi i vi da budete pocisceni.
Hahaha..jesu smijesni brate dragi...Cuj udruzenje sudija BiH...hahahaha....
Ko o cemu kurva o poštenju.
..i tako sudije gurnuše članske SDA,HDZ, SDS...kartice pod tepih i izjasniše se kao apolitička nevladina organizejšen 😂😂😂😂😂jebbo li vas otac😂😂😂😄😄
Šutite bolje vam je dok Erdogan i vas nije uhapsio...
Ma jok....koji to diktator radi 😀😀😀 Al sta je sa vama? Sto se ne bunite i rhesavate pritiske na nase pravosudje i zataskavanje postupaka?
Nase sudije nisu gledali Sulejmana jer bi znali ko je glavni sudija.
Nase sudije nisu gledali Sulejmana jer bi znali ko je glavni sudija.
Nase sudije nisu gledali Sulejmana jer bi znali ko je glavni sudija.
Samo se vi sudije igrajte glavom, mogao bi vas Bake sve smijeniti i pohapsiti.
samo kod nas za kradju desetina drzavnih miliona dobijes mjere zabrane a kad ih pitas a da im se oduzmu opljackani milioni sudije vele sve je po zakonu jer preko stranke okrivljenog sam i postao sudija