Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece Ajnadzic invalidi ce moci sa kolicima hodati
Paraplegicari inace tuda redovno prolaze, ono, ne moze se prebrojati koliko ih tuda rola i taj je trotoar od najvece vaznosti u citavom gradu... E kad invalidi padnu za par sarmi, onda je znak da su bas PUKLI kad se zahvaljuju umjesto da i oni kritikuju... FURDA NA NOGAMA, FURDA U KOLICIMA, isti kuratz. SARME IM DAJTE, SARME NEK SE NAJEDU!
Bravoo centar
Ovo se u američkoj politici zove "damage control", način da se spinovanjem poništi negativan publicitet zbog nekog poteza ili događaja. Naravno, na amaterskom nivou, kao i sve ostalo kod naših političara. 😜
Sad kad imamo Ajnadziča u Centru puno nam je lakše i bolje , recimo paraplegičari će moći "hodati "samo trotuarom a to prije nikako nisu mogli Šta čovjek uradi za kratko vrijeme, zna Bakir koga će eh eh mudar je on.
Svi paraplegičari svaki dan besplatno "hodanje" po trotoaru 30 minuta od Ajnadziča
pogledajte sliku. kako će neko u invalidskim kolicima ući u zgradu predsjedništva? na čemu im zahvaljuju???
treba proširiti ulaz da mogu oktavijama ulazit kod kakira
Ako se ne varam, mnogi plocnici u centru vec odavno imaju ovo pristupno zakosenje. Veci je problem parkiranje vozila ispred takvih prolaza! Zalosno je da se obnavljanje plocnika proglasava nekim novim i originalnim pravljenjem "trasnverzale" ... Istovremeno se narucilac poslova i ne zapita kakvog su kvaliteta materijali ugradjeni na tom mjestu. Sramota je vidjeti one vlazne tamne, kocke, skart ispred Predsjednistva ... niko od nadleznih za izvodjenje to nije primijetio??
je li vam Ajnadzic pisao saopštenje?
kao da su vam napravili pokretni trotoar ha ha
Imal za Zdrastvo i nove Bolnice Da otvori radna mjesta Hvala
hahahahahahah paraplegicari pali za cvaju ;D
I eto, otprilike tih nekoliko stotina metara trotoara je jedini prostor u kojem se na paraplegičare, kao, mislilo.
kakav kretenizam bože sačuvaj, ovo samo kod nas ima
A, gdje im je rampa na ulazu??????????????????????????????? Hajde u kolicima uz basamake...........
Svečano otvaranje trotora ispred zgrade Predsjedništa je genijalna seljoberska groteska u kojoj je moronska a kriminogena i mafijaška bošnjačka vlast, nadmašila samu sebe.