Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj najzahtjevniji posao..čitavo ljeto plandujete, svake godine su tu pokloni te za 8. mart, te rodjendan, rastanak.. radite sa djecom i imate mogućnost da im uradite prave vrijednosti, ne teretujete,relativno normalno radno vrijeme a ne od vida do vida i želite se.. rudarima i gradjevinarima je sigurno lakse
Samo rudari nece reci da je njihov posao najzahtjevniji
kako je krenulo prvačići će biti senzacija kod nas..
Tri godine štele, nije šala...
Gledaj im 'muskih' i 'zenskih' ruksaka, rozo i plavo. Ko nam djecu obrazuje...
@hipisizik I ja htjedoh reci. Curice su hello Kitty, a muski Ronaldo. :)
@hipisizik Pusti djecu da sama sebi izaberu i vidjet ćeš da će biti onako kako su im i podijelili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lijepi naši prvašići
Ukinut prekomjerne knjige i smanjit bespotrebno dosadno gradivo. Funkcionalno znanje uvesti u skole.
@Despot75 Sve stoji ali ovo je osnovna skola, i ne zove se bezveze tako. Ova djeca se prve tri godine bukvalno igraju u skoli. E sad, srednja skola je druga prica i upravu si.