Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDU IZBORIII... SAMO GRADIMO PA I IZMIŠLJENE MEMORIJALE ITD ITD...
e moj siroti sokoloviću koji se zakiti činom paše... kako li bješe tvoje pravo (hrišćansko) ime prije no što te janjičari kidnapovaše, pod prijetnjom oružjem oteše od majke... ona i otac stoje na kućnim vratima, kidaju se od bola za sinom, a iz sepeta na konju, koji odmiče, izviruje glava sina im... jeste li vi bošnje-muslimani uopšte svjesni šta se dogodilo u bosni? ta bosanska tragedija kad dođoše turci i poturčiše se mase?!
Dosadiste i bogu i narodu!
@PAOK NA SVOJOJ ZEMLJI BOSNJACKOJ GRADIMO☝️
@BOSNJACKAvizija500 Zato je i bio rat,jer svojatate Bosnu!
šteta, nisam glasač SDA.
bošnje, bošnje... vi i dalje po starom, ovo naliči na neku vrstu zapišavanja teritorije... nisu samo "vaši" stradali, stradali su i "njihovi"... zar nije bolje, humanije, plemenitije s vaše strane kad već inicirate, napraviti spomenik svim stradalima s tog područja u građansko-vjerskom ratu u BiH, 1992--95?
Koji gradjanski rat.Okupacija,genocid,urbicid.A mi nismo planski ubijali civile.Niti smo imali granata da vas porusimo.Pic.ka vam vise materina lazljiva smrdljiva izgorilo vam 5 sela samo.Mi smo bili......ARBIH.
@slimanmu ...e moj slimmanu, bio sam i lično u tzv. Armiji... pa kad sam vidio na djelu gazije, komandire, moral, pojedine situacije... shvatio ono multi-kulti... razgulio preko Bare (dotle oslobodio 3 sela i dvije ulice)... suma sumarum: Bože me sačuvaj te i sličnih Armija! jednom vidio i nikad više! garant!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)