Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo je bilo...samo se o tome puno ne govori....
nema potrebe - tamo brat bratu meće bez papira
Hahahah klix, tacno me opet odusevljavate izborom vijesti. Sta vam je ovo bolan? :D
Како небитан и непотребан чланак јбт Служи само да коплексаши могу да прокоментаришу нешто против нас Срба :3 Моглисте написати колоко је вјенчања билу у затворима ФБиХ Цц
@BosnianSerb94 Imam druže 2 pitanja i jednu konstataciju za tebe: 1. Što ne napišeš nick ćirilicom? 2. Uvijek, ali uvijek ste vi srbi (malim slovom) ugroženi čak i ako su podaci iz članka novinskoj agenciji navedeni iz Ministarstva pravde RS 3. Zašto čitaš Klix? Imaš (čitaj: čitaj) radikalne srpske (malim slovom) portale, nemoj ove normalne što će ti to brate p.s. Ovo sve pod uslovom da razumiješ šta sam napisao (halali, nemam na tastaturi ćirilicu)
@Hiroyuki Strucnjak, prisvojni pridjevi izvedeni od vlastitih imenica sufiksima -ski, -ški, -čki se pisu MALIM slovom... To su neke osnovne stvari koje se uce u osnovnoj skoli, kroz koju si ti ocigledno samo prosao, ne i skola kroz tebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ko dijete sanjo zivot lijep sad pakete saljemo u tvorza sada dajem sve da dzipom prodjem kroz grad od kad sam dosao na svijet trazio sam dzordanke i tozla..
Oženiti će Mile Ronhil Željka Cvijanovica u novom zatvoru u Lukavici.. to će biti dernek, Mile peva a Željko pleše
Lijepo je kada se dvoje mladih vole.😈😈😈😈😈😈😈😈😈
Logično da nije bilo nijedno vjenčane jer GEJ brakovi nisu legalni :))
A romantike hahah... Vjenčanje u zatvoru.. 😍😂😂
@azem haj 😄