Žestoka bitka za načelnika
4
U Tuzli rat predizbornim plakatima i lecima
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamovic ce pobijediti samo zato sto nema pravog protivnika... Tako da ocekujem jos jedno jezero sljedece godine...
LJUDI,MORAMO BOJKOTOVAT IZBORI!!!JEDINA SANSA PROTIV POLITICARA
ovi plakati se nece skinuti ni godinu dana poslije izbora. valja nam se smucit kad god vidimo plakate i one FOTOŠOPIRANE face...
Tuzlaci moji! Za NEtuzlaka Jasmina će glasati TUZLACI ! BERBI bi vjerovao da nije iskoristio sve veze i vezice bivšeg gradonačelnika Bešlagića, udao se za njegovu kčeku i na tome stvorio imperiju. Na kraju kad Bešlagić više nije bio aktuelan, šutnuo mu kčerku i oženio drugu. Muškarac koji stvara moć preko ženske suknje i nije neki karakter. Doktor Adi je najveći karakter od njih ali za njega Tuzlaci neće nikada glasati jer ima veliku MAHNU...dobar je čovjek ali ga je predložila SDA.
najtuznije je sto ovaj \"rat\" placaju gradjani, posranim PDV-om! !
ova drzava je dno dna!
samo nek se naplati poslije izbora strankama ciscenje gradova od ovih plakata.
Da su svjesni koliko ja sve to ignorisem ne bi se toliko ni trudili
Jasmin će biti načelnik, to se znalo prije godinu dana. Njegov jako pametan potez je datum glasanja za gašenje Slobode, dan poslije izbora. Kad bi se ona sad ugasila **** bi on pobjedio. Iako bi svi od navedenih nastavili krasti, mislim da bi Zlatko bio najgori po tom pitanju.
Berba ima svog svodnika. Jasmin svoje fontane. Nemas za koga glasat jbm ti svih 190 stranaka.
Jutros sam dobio svježe informacije o glasanju i kažu da je stanje sljedeće: Jasmin Imamović 30 % Zlatko Berbić 26 % Adi Rifatbegović 5 % Zbog ovoga je nastala panika u SDP-u pa će vjerovatno u narednih nekoliko dana krenuti jurišati na Berbu. Ako Berba pobijedi, neki bi mogli u zatvor zbog svojih marifetluka.
politicari,znate polijepit,a kad prodju izbori,onda ovo niko ne čisti! Staje mjesecima ove plakate po gradovima i moramo gledat toliko dugo vaše ružne face
ti ne znas da je sdp socijaldemokratska a ne komunisticka stranka edukuj se malo
Sve bolji od boljeg, nezna coek za koga bi glaso..
el se i rade lackovic ovo kandidovo
ozivite titu komunja_re pa se onda pozalite na sistem da zavrsite na golom otoku
BUDUCNOST MLADIH TUZLAKA JE U AFGANISTANU,TAMO SU VASE ZLARNE KASIKE!!!!!HAHAHA...