Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a pola povelje fali,izbacili ono sto bosnjama ne odgovara
Kako mogu da lažu ljudi koji predaju studentima? I još konstatacija: "napisana je na latinskom jeziku latinicom" hahahahaha. Povelja je napisana na staroslovenskom jeziku ćiriličnim pismom.
ovaj spomenik je obicna krivotvorina!!i svaki covijek koji malo bolje poznaje povijest ce reci da je ovo tipicni pokusaj bosnjaka da falsifiraju povijest!dajte molimvas bosnjaci su ilirskog podrijetla,najveca laz ikad izgovorna(vidim po raznim stranicama napise mi i albanci braca.normalno kad ste braca kad vas je turcin napravio bracom).tek kad kazete da je bosnjacka nacija nastala nasilnom islamizacijom slavena (hrvata).onda cu priznati vasu naciju!!!
Ako nije bio Faraon na obilježavanju ništa od toga, jer on se mora uslikati i kad se otvara hala u gradu. :)
Plan Bosanskoh izdrkanih svetosavaca '92 je bio da trećinu muslimana u RBiH pobiju, trećinu protjeraju, a trećinu pokrste...........to ima u stenogramu sa sjednice skupštinr nakaradne i izdrkane srpske republike BiH maja '92.........ako treba naći ću i link..........izdrkani svetosavci muslimanima pripisuju da su prodali vjeru za veččeru.........izdrkani svetosavci u BiH moraju znat da su oni u stvari turska kopilad........pravoslavni vlasi iz Rumunije su naseljavani na područje Bosne kao radna snaga, a ko je radna, taj je i seksualna snaga..............pripadnici crkve bosanske su bili i Kulin i Tvrtko i Kotromanići................pripadnici Crkve Bosanske su najvećim dijelom primili Islam.........shvatajući svoju vjeru kao pagansku, zamjenuli su za Islam kao nešto što je ozbiljnije i prihvatljivije............Nikad Bosanski muslimani - Bošnjaci više neće biti ni srbi ni hrvati
Ko ce oprati stecke
Nacionalistička mržnja za 3...2...1...
epic fail?