Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li je sad u mogucnosti da se izvadi pasos i koliko traje obrada i da li oni koji sad nemaju pasosa ne mogu izvaditi dok ne budu se poceli izdavati biometrijski pasosi
Informacije nadležnih o funkcionisanju novog sistema izdavanja pasoša ide po principu \"Je l\" vjerujete meni il\" svojim očima\". U Zavidovićima, a vjerujem i drugdje sistem ni trenutka nije profunkcionisao, NE RADI SE O POVREMENIM ZASTOJIMA!!!!!. Ali to naravno nikog nije briga, mi smo marva koja može podnijeti još i više! Zato, samo naprijed!
svaka im čas ja vec dva dana idem i cekam sa malom bebom da bi mi na kraju rekli pao sistem ...pa ovo nema nigdje...sram ih bilo ....... sto se nisu ranije ucili koristiti računalom .......seljacine
Jadni smo mi i nasi pasosi,ustvari zao mi je ljudi koji trebaju pasos i vize itd. PS. Ja sam davno uzeo Njemacki pasos,nije da se osjecam kao Nijemac ali zbog svih prednosti koje mi taj pasos pruza
Meni će propasti teško zasluženi godišnji i uplaćena rezervacija. Nemam riječi! Treba da nam bude i gore!
Ti si već odavno mogao izvaditi ličnu u Sarajevu što se tiče sistema samog kao takvog. No, u tome su te sprečavale isključivo odluke nadležnih faktora, koji su odlučili kako su odlučili.
ZELIM DA ZNAM, DA LI CU JA MOCI DA IZVADIM LICNU KARTU U SARAJEVU, A RODJEN SAM U TUZLI, ILI CU MORATI ICI U TUZLU DA IZVADIM LICNU KARTU. DA LI CE IKADA BITI TAJ SISTEM NAPOKON USPOSTVALJEN DA SE NE MORA PUTOVATI NEPOTREBNO?????
Ovaj pasos je sramotno bezvrijedan. Sramotno.
svake godine idioti naprave neki zastoj u sred sezone odmora. čas nema tablica, čas nema pasoša, i tako u nedogled... idioti!
evo ovoga shita od pasosa,kanta koja nizasta ne sluzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!