Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kada će se u Bosni prekapati tuđi grobovi???
ponosna zemlja bosna-bosna je nešto posebno.neznamo je cijeniti.takva umjetnost građenja ,takva estetika,pismenost ....
Glupi su vam komentari. I Tičići su ljudi. Šta ima veze ako su Romi?
smijesno je kako se bez ikakvih argumenata koprcate ovuda...
imaju veze sa torabijevim kornjacama...a jednog \"cigana\" ste upravo otkopali, vaseg predaka...gluposti do neba. i ono, zajedno smo jaci...ahhhhh...zemljo otvori se...u cemu smo jaci, u gluposti?
Ovo su Tičići kod Kaknja, nemaju veze sa pomenutim ciganskim prezimenom Tičić.
Gledajuci ove komentare ili se neko zeza ili sta vec al sve kod nas se svodi na taj usrani nacionalizam.Da je nađen i krst i jedan i drugi i mjesec i zvjezda i bilo sta treba se gledati sa naucne strane i trebamo biti sretni sto mozemo jos naci ostataka nase historije.To \"nase\" mislim na sva tri naroda.Jer zajedno smo jaci.A dok nam pisu da su nasi ili otkopali neki koje nazivaju \"arheolozima\"jadna nam majka,a ono nije ni vidjelo arheologa kao sto je to bio slucaju u Hrvatskoj...kada se lik predstavio da je poznati nas arheolog,a on studira historiju nije je jos ni zavrsio......Pozz :)
I gledaj pravih Bosanaca na slikama s osmijehom na ustima.
I da nam nije drago, ne bi ga odkopali i stavili u vijesti.
Neka Pribicevica, to je Bosanac pravi a ne kao ti koji se stidis Bosne i svega bosanskoga. Pa idi drugom nek te on shalta. Meni je drago i za Pribicevica, i za stecka i za bosansku cirilicu i za Tvrtka ja se stim ponosim i to mi je dedovina.
ne znam samo kako iskopase u sred bosne ovog pribicevica, a ne nekog silajdzica ili nekog ne daj boze dovatise mu ga do glu bosnje? serbu iskopali, ajmeeeeeee...pokrijte se usima, i to slonovskim
doguro je cak do mileseva i krunisao se tamo. naravno, kad je nemanjic. eh. beli andjeo i to. dokle ce dogurati kad je nas. tvrtko nemanjic kralj srbljem i bosnom i dalmacijom i bleeeee...ove bosnje su zahebali sve cuskije ovog svijeta, glooopi su do bola!!!
iskopali ste serbu kao prastanovnika balkana. starijeg nema. otisao sa rimskim trupama, trup trup. u trecem vijeku, blalalalblalaal...adio. i ko zna gdje, i ko zna kad. preplavili sloveni ko cunami. srbi i hrvati, bugari, grci, pomalo italijani, ode sve odnese ladna voda.
Pa daleko je Tvrtko bio doguro. ebiga tako to radi Bosanac. Ali dosta je nama i ova AVNOJ-ska.
nema slovenskog naroda u cetiri republike, osim srba i hrvata kao starih balkanskih naroda, nema pisanih tragova, i to je to.