Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice stolac muslimanski 1/1 Insala
Stolac je oduvijek i bio "muslimanski" vecinski!
Bit će Bosansko-Hercegovački Inšala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zalosno da moraju protestovati u vlastitom gradu gdje ih manjina godinama diskriminira.
Nema od protesta ništa već konkretno uraditi nešto
Uvesce red njima sve veci broj Red Army ...stadion Rodjenih je pravi Mostarski i sve nacije su tu
Čitav Stolac se skupio (22 covjeka na protestu)
Je li to onaj grad gdje su neki istaknuti članovi neke stranke premlaćivali članove izborne komisije, krali glasačke kutije, negirali sud i zbog toga bivali čak nagrađeni novim funkcijama koje uključuju i doplatak za odvojeni život mada živi u Stocu a radi u Mostaru?! Tak lik je predstavnik tih građana! Hahahaha!!!
Skupit će se svi građani Stoca isti oni koji su bacali cvijeće po tenkovima tzv JNA 92 godine!!!
@Nediljko75 Ugašeni, kme kme, nema glavnog transparenta, haha.
E moji ljudi. Ima li iko pištolj od bošnjaka, pa kada se tako nešto desi da meci lete !? U mjestima gdje djelimično krst vlada, Musliman nije siguran I Mira naoružan biti radi ovakvih "severina"
Definitivno Bosnjaci imaju podrsku Americke Administracije.Sto naravno prije svega smeta Zagrebu i Beograduu.Naravno da ce sluge domaci IZDAJNICI Dodik i Covic biti kolateralna steta u odnosima.Dok Srbija lagano gubi kontrolu nad Kosovom.Hrvatska se mora odreci pretenzija.Mirna Bosna i Hercegovina.
S kojim pravom imaju pretenzije ?
Ovo neće na dobro izaći
uzp pod pokroviteljstvom kriminalca i upravitelja logora draganceta
UZP
Eto Dizdar, Ramo i trojkaši će vas zaštititi!?
Dragan Gakic, Severino Maric, Marino Sabljic su jedan od napadaca…. Bosnjaci izvolite
Bošnjaci su kukavice, samo njima daj nargilu , obojenu bradu , gey pantalone i puuuuno prazne priče
izacice svih 45 stanovnika stoca
DOK SU POKLAPALI STOLAC, MOSTAR I ZEPCE SA POHRVACENOM MANJINOM CMIZDRILI SU DO NEBA O KOMSICU I AKO NIKAD IMALI NISU CLANA PREDSJEDNISTVA BIH KOJI JE BIO ISKLJUCIVO NJIHOV, KOJEG SU ISKLJUCIVO ONI TREBALI BIRATI!
I DANAS LAZU KA PSETA KAKO SU IM "BOSNJACI IZABRALI KOMSICA", A U USTAVU NIGDJE NE PISE DA ONI ISKLJUCIVO BIRAJU HRVATA I DA JE ON NJIHOV ISKLJUCIVO PREDSTAVNIK: VECINA IH SE I DANAS PRAVE BLESAVA I LAZE U OCI SVIMA!
Slo, HR i BiH su sizašli iz Jugoslavije upravo iz razloga takvih preglašavanja. Postavili ste Čovića za doživotnog poglavnika upravo zbog tog hinjskog preglasavanja, al ispuši Bake i sad vi cmizdrite, jbg.