Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... trazili ste - gledajte.
I na zapadu se političari svi redom \"suosjećaju\" sa srebreničkim majkama (jer politika je, što svi znamo, ravaku), ali zato više pažnje pridaju vijestima iz Bugojna, dok obećavaju ono što ne misle, kao, npr., ukidanje viznog režima. Samo se vi oslanjajte na druge, posebno na strane političare. Zato nam i jeste ovako već 15 godina, a neće nam s takvim stavom ni biti bolje. Svi oni rade pod parolom - hvali Srebrenicu - drži se Bugojna, pa vi vidite!
Kakva socijalisticka unija i bakraci.To se skupio sve go lupez do lupeza i samo traze priliku gdje ce koga sto vise nablatiti,a zrtve rata upotrebljavaju za svoje politicke svrhe na najperfidniji nacin.Pustite vise narod da zivi normalnim zivotom.Mrtve niko nece ozivjeti,a ako ih upotrebljavate za buduce zlo ,zlo ce i biti-djavolu je svejedno gdje ce i kome zlo napraviti a ovi nazovi socijalisti traze djavola.
Ratko je mrtav!
KAKO NADJOSE SADAMA HUSEJN U TAKO KRATKOM PERIODU,STO ZNACI DA MLADICA NIKADA NISU NI TRZILI,SVE SU TO FOLOVI DA SE TRAZI MLADIC.
@ Uskoplje hvo Sprci gospu kad se pojavi u Medjugorju, a mozes i sestru i mater kod kuce
Vi SDU ste ga malo zesci talibancici i pored Mladica trebalo bi se i s vama razracunati i sudski i na izborima.
ja bi kakvu udovicinu iz Ahmica spricno po licu sa friskim sjemenom....mmmmmmm