Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste ovaj skup posvetiti Aliji Izetbegoviću, koji u svojoj muslimanskoj deklaraciji kaže: "Muslimanima nije moguće da žive sa nemuslimaniima".
Samo četrnaest učesnika se je zbližilo ?! Baš lijepo (sarkazam). A šta čemo sa preostalih nekoliko miliona zatucanih ljudi na ovom Balkanu, koji ne vide (ma oni neće namjerno da vide) dalje od svog hodže i popa, i koji se još mrze iz njima samo znanih razloga !!! I koji *** se jebena fašistička Amerika mora u ovakve naše stvari mješati ?! Pa majku im *** oni su nas i zavadili, zločinci prokleti !!! Narode otvori oći i trgni se iz ovoga bunila !!!
14 ucesnika? ovo bi trebalo da bude udarna vijest. Jedva je uocih na site panelu web-a.
Pa dokle više balijice drage, pa vi mislite ako možete sami sebe da lažete, da će vam i ostali povjerovat. UPAMTITE OVO: Nema razlike između islam-bosne (SDA varijanta) i multietniĆarske bosne (SDP varijanta). Sve je to isti balinkluk, ali ovi iz SDA su barem malo iskreniji.
Sta ti pricas majmune neotesani? Gdje si bio za vrijeme rata? Gdje si bio dok je moj otac cuvao strazu ispred pravoslavne crkve, da je kojim slucajem neki rijetki idiot ne bi neko gadjao kamenom ili razbio koji prozor??? A moj otac je postavljen od te iste "islam-sda" i "balijica" kako ih nazivas. Jeste,tako je, od strane "balijica" moj otac "balija" je cuvao strazu da ne bi neko pipnuo crkvu sve vrijeme rata. A koliko su tvoji za to vrijeme porusili dzamija? Hajde progulgaj malo kretencino. Vi cete nesto pricati... Vi ste pravi multietnicari,nema sta. MRS STOKO