Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos nesto , kaze 58 posto !!??!! koji genije je otkrio ono osam posto , kako nije devet ili pet , kako bas osam u bobu genij izracuna bijedu bog te ***. dobar neki matematicar mora da je isao u visoku skolu.
svi ce u tisini doma svog kad legnu da odmore dobiti platu za svo licemjerstvo u vidu nocne more , spoznaje da je bijeli hljeb koji jedu prazan bezukusan, da su im zivoti slicni zombijima , da nisu zasluzili ruku prijateljstva i da je nikad nece ni dobiti , NIKO bukvalno niko od tih ( nemam ime za te spodobe) neocekuje niti trazi nikakvepare niti ista , dovoljno bi bilo da se ne baskare na nesreci drugih u vidu supljih sjednica zakljucaka i ostalih pederluka. spominje 4 miliona nekih eura , maraka . nebitno, razbacuju se izrazima i zakljuccima i odlukama molim te lijepo , pa vertikalni *** pa horizontalni palac , , kao sto rece gospodin malo prije , sve sto pozelite drugima naka se vama dogodi. ni fening mnoga djeca nece ni vidit .
bog im dao sve ono što oni poželjeli drugima....
Dabogda svi proljev dobili, a ne mogli izaći iz te sale!!!