Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Azra9999 slažem se s vama u potpunosti bilo je katastrofa :) Ako nam ovako vode državu kao ovaj bazar crno nam se piše.....nažalost koriste ljude samo kao marionete da se naslikavaju i budu nešto kao humani ....strašno....
Standovi za sudionike jesu bili besplatni, ali su svi sudionici bili obavezni da daju humanitarnu pomoc u iznosu od 10KM minimalo. Sa druge strane broj posjetitelja se mogao nabrojati na prste jedne ruke, pa vi procjenite ko je dao humanitarnu pomoc!