Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Salkana
dobro jutro kolumbo, ovi sve brisu sto nije u interesu partije i srbije samo je srbija vaznija od partije ovdje SRBIJA-X
dino mustafić je član sda!!!! godinama im je radio promotivne skupove, ilahije, kampanje. šta ste drugo očekivali. dino mustafić, \"urbani\" primitivac je trojanski konj!!!!
izgleda da i na ovom forumu postoji cenzura, nekome bas ne odgovara da se ovoliko pise o katastrofalnim potezima SDP-a
sve si stranke iste...opozicij aje u stanju da obori dobar posao, samo kako njihovi suparnici ne bi napredovali....cccc i u ovu nasu stranku ce se uvuc hahari i lopovi bit ce isti kao i ostali...
V=ecer je prosla O=pet ce doci, L=ijep je zivot, I=to ce proci M=islim da te volim T=o nije sve, E=vo jos jednom VOLIM TE
NAŠA STRANKA, MOLIM VAS IZAĐITE IZ KOALICIJE SA SDP-om.
koji autogol za sdp katastrofa
Bravo Nasa stranka. Morate pokazati da ste drugaciji od SDP i njihovog staljinistickog predsjednika.
Naša stranka nije smjela ići u koaliciju sa SDP- om. SDP je društvo jednog lica i diktatora.
senzacionalisticki naslov a sdrzaj dnevno-mahalski. zajednicki sadrzilac svih aktera: bespostedna borba za vlast. sdp fuj. hvala, prijatno.
kad moze SDP koalirat sa Strankom za BiH sto ne bi NS sa SDA koja je, koliko me sjecanje sluzi, umjerenija stranka centra, naravno u odnosu na ono kakva je bila....almost fascistic..
SDA protib kupovine 99? Pa zar to nije semihicin projekat? Mislim idejni..
Kakvo je ovo manipuliranje javnosti! Pa gori ste i od sda i sbih! Sa ovim potezom je NS upravo dokazo da ima odgovornost i da nece slijepo glasati za svaki prijedlog kolicionog partnera! Majmuni! Chmaarovi mali! Sdp stinks!
Kakvo je ovo manipuliranje javnosti! Pa gori ste i od sda i sbih! Sa ovim potezom je NS upravo dokazo da ima odgovornost i da nece slijepo glasati za svaki prijedlog kolicionog partnera! Majmuni! Chmaarovi mali! Sdp stinks!