Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bogoti odakle bjehu one dve kontrolorke.Šta one radu.
prvo, autobus na relaciji vijecnica-dobrinja (\"komercijala\"), ne radi do 2, nego do pola 2 (tada krece zadnji autobus iz grada). 3 km karta, ne mozes sa mjesecnom, ali to ne bi bilo problem da radi duze. najbolje rjesenje bi bio tramvaj ili autobus koji ce ici trasom tramvaja (jedan koji ce kruziti), koji bi svakih sat vremena prolazio. mogu angazovati one bodyguard-e koje su uposlili, pa da stvarno pocnu sluziti svrsi, a ne samo za tjeranje starijih zena da plate kartu!!!
@susic, dobar :D, istina nazalost a poslije 12 je ovdje divlji zapad, pogotovo rano ujutro 3-4...
ti tramvaji koji bi vozili noću obavezno neka stave natpis,,vi koji ulazite ostavite svaku nadu,,
ma arnel saran saric je jedan papak i primitivac, ne znam sto ga spominjete ovdje ikako :D
ma kakva skuplja karta, sta se s nama desilo, kad smo poceli iskljucivo izmeedju dva zla gore birati s t o k a jedna bezobrazna, treba ih smijenit sve, nema kompanije koja vise izrabljuje nigdje, u sa ima koliko ono hiljada mladih?! i svi bi oni voljeli da ne moraju placati taxi ako hoce da ostanu malo duze vani, a da ne spominjem ljude koji RADE dokasno i sve ostale, nocna linija je nuzda i ocekuje se od glavnog grada u jednoj drzavi koga su oni pitali je li ima interesa?!?koji su to mozgovi odlucili da ga nema?vjerovatno oni isti koji ili imaju auto, ili imaju para za taxi ili cak vozaca nisam za radikalna rjesenja, al njih treba kamenom pameti naucit, jedina firma koja je dovoljno drzavna da uzima godisnje zadnjih par godina minimalno 10mil iz dzepa poreskih obveznika, a dovoljno privatna da nema cestit popust ni za kog pa dosta vas je vise!
Sta ce nam prevoz po noci, kad nema nocnog zivota, a ovi me revizori nerviraju pravo u posljednje vrijeme, uskoro cu morati izbost nekog od njih, najvjerovatnije onu zenu
manite se hodanja...zna se p na danasnjem vremenu hoda u ta gluha doba...imaju i pravo.
nije tehren, vec teheran, a ti sarajevo gledaj na razglednici papak jedan :) sarajevo makar tramvaj ima dok je za tebe to space shuttle :) cao :D
Sasvim dovoljno bi bilo da tramvaj saobraca svaki sat poslije ponoci petkom i subotom i da karta kosta 3 km! Dobro,naravno da nisam u zabludi i naravno da bi zastitar treb\'o inace bi sigurno dolazilo do tuca.Gras je govno!
Sarajevo je kasaba bila i ostala,kakva drzava moze i biti kad nam je takav \"glavni\"grad!?
poslije 12 nista ne radi !
Sta se drugo moze i ocekivati u gradu tehrenu
sarajevo je najvece selo u evropi !
ma je bem vam, možete makar jedan ili dva od tih silnih doniranih tramvaja koje imate, da pustite da vozi cijelu noć. tako da ima makar svakih 40-50 min po tramvaj. ovim ponašanjem tjerate ljude koji idu u izlazak, da idu kolima i da se i vrate, pijanom glavom, u njima.