Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je ustvari Sarajevo paralelno sa glavnim havajskim ostrvom Oahu,govori cinjenica,da se najcuveniji \"bey\" zaliv zove \"Hanauma bey\" izvedba od Hanuma!
susjedni grad - stocno sarajevo ima najvece parkove na svijetu, pa se eto i mi okoristimo
mora im bit cist zrak kad niko i nista ne radi. zive ko paraziti od rata i cekaju sadake i kritikuju ostatak svijeta sto malo vise ne odrijese kesu. jes vala i taj zapad lukav postao, nece da daju malo vise nasem sirotim i nicim izazvanim b...... fuj nehljebi piicckka vam matere vase...
Opa bato! Vec se porede Havajska ostrva sa Bosnom,specijalno Sarajevom. A zna se da je nacionalno \"jelo,kuhinja\" na Havajima \"Kahula pig roast\" ili u prevodu na Srpskohrvatskobosanski, Kahula svinja na raznju! Daj pive pa da vidis kako to sarajlije zalivaju!
NASIM HANUMAMA NE TREBA NI SESIR NI NAOCALE JER SU DOBRO ZAMASKIRANE, A STO SE TICE KREME NJU KORISTIMO ZA DRUGE POTREBE, MASALAH...
Tamam kontam da odem na havaje radi zraka kad ono, e necu sad vala na havaje radije cu ostat u Sarajevu
PRIJE BI REKO DA SE SARAJEVO USMRDILO OD SELJAKA I KOJEKAKVIH DOSLJAKA IZ SANDZAKA I KO ZNA IZ KOJE JOS SUME SISLIH U NEKADASNJI SEHER GRAD .JEL SARAJVO STO JE NEKAD BILO IL SE U NJEGA SVO SELJASTVO DOSELILO .
ohoho, vidim da su \"vrijemenske\" preko noći postale \"vremenske\"... samo nigdje ne vidim komentar na to :))))))))) jao bijede \"novinarske\"
Ja samo udisem bosnjacki vazduh, ostali vazdusi me ne zanimaju.
Halo, moderator! Ako ste ispravili gramaticku gresku na koju sam vas uputio, to ne znaci da ste morali izbrisati moj komentar! Hem nepismeni, hem prepotentni; imal\' ista gore?!
Ma štaaaaaa ce Havaji ?!
Sjajna vijest ...jel ima ko da iznajmi kupacke gacke ???
\"chenging apartman in sarajevo - studio. asking for 3 bedroom apartman in honolulu with a seaside view and not far away from the bitch.\" O, izem ti engleski. Kad si mangup onda nadji 3 minuta vremena i provjeri u rijecniku greske.Lijena pito nijedna.
pokriveno maglom
iz perspektive okolnih planina sarajevo pokriveno izgleda kao more