Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam mogu rec da se RS ukida a vi kako hocete.....Stranci imaju utjecaj.....Kad su Kosovo mogli da srede i Bosnu ce....
pricaj mile o sudstvu i referendumu da zamazes sirotinji oci ...nije raja jadna ni svjesna da je gladna..prodo mile ronhil sve sto se prodati moglo..
Jedan pilot oko ponoći letio avionom iznad Crne Gore i u jednom momentu bio neki kvar i pilot iskoći iz aviona sa padobranom i pade u jedno crnogorsko selo. I on tako hodao selom i vidi neku kuću i dalje upaljeno svjetlo. I on ušao u tu kuću kad na krevetu vidi crnogorca i crnogorku kako budni leže. I pilot kada je vidio da su budni zamoli ih: bio mi je kvar u avionu i pao sam sa padobranom u ovo selo. Ne znam šta da radim pa vas molim da mi date nešto da jedem! Međutim crnogorac i crnogorka ništa ne odgovaraju. Ponovi on pitanje ali i dalje crnogorac i crnogorka šute. I šta će on otvori frižider i sam se posluži. Prošlo nekoliko minuta i pita ih pilot može li se istuširati ali oni i dalje šute. Pošto nije dobio odgovor on ode u kupatilo i istušira se. Prošlo nekoliko minuta priđe njima pilot i zahvali im se ali oni i dalje šute. Kad u jednom momentu pilot skoći na crnogorku i poće da je jebe. Poslje nekoliko minuta on ustade s nje i izađe iz kuće. Kad je otišao, crnogorka upita muža: Jesi li vidio šta mi uradi a ti ništa ?! A na to će crnogorac: Ti si prva progovorila ti gasiš svjetlo 
ne mogu da vjerujem...........oni da su protiv presuda državnog sudstva :) anbilivbl :)
Pa citava RS je u BiH, koji im je qurac ? Kacavenda je odradio svoj posao poremetio mozgove ovima ludim entitetlijama i oni samo udaraju jedno po istom i nema sanse se s njima dogovarati... Boze sacuvaj!