Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila vam zalost cijelog zivota ,ne samo tri dana. I opet nemozete biti kaznjeni za nedjela sto ste radili i radite i dalje
Amin amin amin
Jadni narod islamizovanih Srba, koji se ovako raduje smrti nekog covjeka. Njihovi najveci uspjesi su porazi susjednih zemalja, smrt nekoga iz susjedstva, koji im nije bio po volji, neka soabracajna nesreca u kojoj pogine, neko ko nije od njih….....narod koji se prodao za saku brasna i komad bratovljeve zemlje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srpska pravoslavna crkva je odavno zasluzila da bude izopcena od ostalih vjerskih pravaca. Ona je vise kao politicka organizacija ekstremno desne orijentacije sa fasistickim predznakom.Njeni poglavari i sljedbenici se upravo tako i ponasaju, kao ekstremni fanatici.
dan zalosti u Beogradu ne u BIH
Teska ti crna zemlja cetniche 🖕🖕🖕🖕🖕
Pokoj mu dusi. Nek o tome kakav je bio sad brine onaj ciji je to posao , niko nije blizi bogu radi mantije koju nosi ili svete kuce u kojoj sluzi, nego valja sad sve na vagu . Ko u to vjeruje...
Hoće li se ljubiti lešina?
Sramotno, ali ne i neočekivano od idiota koji predstavljaju ovu lokalnu zajednicu.
..... de Mile , cmokni ga jedno 45 puta .... svega ti !
tri dsna jer su izgubili izbore, ovako bi bio možda jedan jan. Ili nijedan
Irinej, Sveti arhijereski sabor, Amfilohije..... Imena kao iz neke video igrice.
Ovaj kad je cuo da je Stanivukovic uzeo Banjaluku, odapeo odmah !
etnik Č. al pravi
hocete li i ovog ljubit i djecu dovodit da se svi zarazite koronom ko u cg neandrtalci blesavi...
Nebitan lik za vijest na klixu
MA JACU BA TRI DANA RONIT SUZE.😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😉😉😉😉😉
Toliko o tom narodu... 11.7 nema dana zalosti, a ubijeno preko 8 hiljada ljudi
Definicija klerofašiszma je SPC. Definicija, zapravo njega samo kod njih ima sistemski. Znamo dobro i ulogu franjevaca u ratu, a naibu-rejs na dženazi svoje ubijene djece u ratu poziva na poštivanje običaja ratovanja i ne diranje civila. SPC I Rusi su jedini faktor nestabilnosti ovdje.