Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u regionu najnepismeniji su Albanci, Bosnjaci, pa Srbi i Hrvati.... to je nasa anketa ko jos razmislja o pesimiznu ....
E moj Hikmete, pa evo školujemo i mi kojekakve \"dase\", pa nikakve korisit ni od škole ni od dasa. Al znam ja da se ti samo zaebavaš :)
mi u bosni bjezimo 100 godina hrvackoj u svemu u kulturi i ekonomiji.. morace oni jos puno da rade i dase skoluju da nas stignu
Ma dobri su hercegovački hrvati, samo ih niko ne voli...
Zahvaljujuci nasim medijima, i denvnicima na cijem pocetku nikada ama bash nikada nije bila prvo dobra vijest, nego jednostavno prvo nas udare \'kolcem\' u glavu, iznerviraju, unesu pesimizam i tako padamo nesvjesno psihicki ali i fizicki. No, kada malo sagledamo stvari, samo cinjenica sa sada imam racunar iu mogu tipkati, imam struje, i da tipkam i gledam TV, nisam toliko gladan, je nevjerovatan optimizam za vise..za bolje...za razliku od nekada...zato mi je TV vec odavno daleko od dnevnog boravka, i zahvalan sam Bogu na tome...ako zelim pogeldati utakmicu neku onda Tv gledam...a ove nase nadri novinare, pesimiste do bola ne \'bendam\' ni najmanje..i osjecam se odlicno...sta mi je sudjeno zaobici me nece....moje je da radim svoj posao...jednostavno...ENJOY LIFE BOSNIA & HERZEGOVINA!
I ne znam koji klinac ono \"hercegovački\" počinje sa velikim \"h\", i koji klinac nisam naglasio da govorim o samo jednom dijelu hercegovačkih katolika, nikako ne o svima.
@ ovaj što me citir\'o. Nisam ja rekao da je sad u Hrvatskoj sve bajno i idealno. Imaju još dosta toga da urade, ali tvrdim da imaju i znanja i načina da to ostvare. Jedna od tih stvari je svakako i distanciranje od primitivnog Hercegovačkog nacizma i šovinizma. Koliko vidim, nisu baš daleko od barem pristojne distance sa spomenutim.
Bogami Laki u pravu si,al štaš mi bošnje a i srbi zadovoljni smo, samo nek nas ne biju
po kulturi samo, ako nebrojimao katolike iz hercegovine !!
To su nama nasi mediji bajni,a posebno FTV.
Kažu ko ovu preživi, iduću je naebo...
Bezveze. Hrvati nemaju baš toliko razloga da očajavaju. Za milion godina su ispred nas i Srba. Po kulturi, obrazovanju, geostrateškom položaju, ugledu u Evropi itd. Baš oni bi trebali imati razloga za optimizam.