Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sarajlija.ba Moj otac prima penziju i u RS i Hrvatskoj i iz Njemacke. Ako je posteno zaradio, zasto ne
Nije potrebno da iko ista objasnjava jer je ovakav sistem isplate vec skoro 10 godina, a to je svakog 10 u mjesecu. Svi racuni za reziju dolaze od 10 do 15 tako da je i penzionerima lakse platiti odmah dok imaju gotov novac.
Tek u petak isplata,a ovamo u losijem entitetu(FBIH)penzioneri vec trecinu penzije potrosili....podmirili se, poplacali rezije i jos ima da se trosi..A kazu da je taj entitet(rs) bolji dio BIH-a.Ko ce mi ovo objasniti...mozda onaj duduk.
OVIH 38 810 VEČINA PRIMA DVOSTRUKE PENZIJE, U FEDERACIJI BH, HRVATSKOJ I SRBIJI. NEMAM NIŠTA PROTIV LJUDI SE FINANCIJSKI OSJEČAJU KO YUGI.