Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jeli zna iko kako dase naruci kartica za satalosku dase more gledati bht.... imali iki broj telefona dase more nazvati ili nesto tako... ako znate molimvas javitemi..
na kojoj frekfenciji da nadjem bht1?
GLEDACEMO PAJU-PATKA PA DOK SE BOJE NE RASTOPE. HRVATI I SRBI CUCLAJTE NAM KURAC
kAD CEMO NA SATELITU BITI KAO BHT PA DANAS ONA NASA DIJASPORA MALO GLEDA KAKO SE MI GRADIMO I SIRIMO I OCEMU MI NA SKUPSTINI PALAMUDIMO.
ZIVJELA BHT-1 AKO BOGDA BHT-1 CE BITI NAJBOLJA TV U BOSNI I HERCEGOVINI KAKO DA BILO DA BILO JA CU JE GLEDATI
ZIVJELA BHT-1 AKO BOGDA BHT-1 CE BITI NAJBOLJA TV U BOSNI I HERCEGOVINI
hoce li biti sporta?
Ne serite, bice svaku noc po jedan film najnovije produkcije poslije olimpijade odmah poslije dnevnika... :) a bice vele i Upitnik kviz!
eh blago nama,
ma hajde nabavice oni i spanskih sapunica pa ce malo zajebat i dnevnik
jebes televiziju kojoj je najgledanija emisija dnevnik
i onda ce mo se ubijati gledajuci vijesti.....kome ba treba ta tv....kad niko nece gledati taj program....mozda penzioneri...ma nece ni oni...
CUNA U PO SOMUNA RAJA, OPET REPRIZE MARISOL---
Bilo je vrijeme da nacionalna (drzavna) tv pocne sa radom, valjda ce se stoki dopasti program...
a vala nek i mi imamo drzavnu televiziju