Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Nisu im uveli internet, nego INTRAnet, čitajte malo bolje 2. Sad će moći da kvalitetnije chataju za vrijeme radnog vremena i da bare sekretarice.
Joj kad Dusanka seruje svoje sexy fotografije...
ma kakve ustede nisu oni naucili da stede
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:587806-Navijaci-Intera-Kosovo-je-Srbija
samo kod nas se stedi tako sto se nesto DODAJE umjesto ODUZIMA...
Ja bih na kladionicu postavio punudu, koliko parlamentaraca će znati otvoriti materijal ili bilo koji dokument koji dobiju preko Intraneta. Nema, to sad informacije idu ko u američkom Kongresu ili Senatu, al opet će oni cekere i rusake nosat sa pisanim materijalima od 5 kila, seljak je to, šta ono zna šta je elektronska komunikacija....
Treba im uvesti virtuelni topli obrok, virtuelna putovanja uz, Skype sastanke, tendere koji će se pratiti na displeju SCC-a, pauze isključivo na radnom mjestu uz virtuelni cvrkut ptica i žubor vode kao i niz drugih pogodnosti koje daje BUDŽETSKA SIGURNA KUĆA.
jasta ce.....hem ce neko pare uzeti za taj tender, hem ce se sad zatrpavati smješnim klipovima
INTARNETA - molim - pa lijepo sam ti rekao da su to nove tehnologije sta me z.... - sejfe bice kako ti reknes dobro(ama ne prestaje mi se stomak smijati)
Šta znaju čobani šta je http://intranet koja je to razlika od interneta! Biramo nekvalikovane političare gdje je glavna osobina vjerska pripadnost , a ne stručnost i znanje! Pitam se kad će te to integrisati sa Share Point-om i odgovarajućom DB? Mozda 2067 godine?
Fadile, pojedi Snickers...
Evo prilike da Zaim ne trosi svoj kredit da salje poljubce :D
Kolko se..u najveće uštede bi se napravile na tariguzu....Samo uzalud trošenje para...
dobro je da su imali obuku...da ne bi bilo prituzbi da ne mogu surfati na Intranetu
sta mislite...kakve su to drzavne institucije koje petnest godina nisu mogle da uvedu internet dok se nisu smilovali amerikanci i to napravili????....za uvesti internet potrebno je nesto kablova i par rutera....zar je moguce da nase institucije cekaju sadaku i da im se kupi nekoliko rutera i donira nekoliko stotina metara kabla?
pa jbga jeftinije je bilo da premijerovov punac uzima halvu,.,od racuna za net,.,
Internet su imali. Ovdje se radi o intranetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)