Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto vi "hrvati" ne idete samo nekoliko kilometara do granice i pravo u hrvatsku... Ne kontam... Ako vam se ne svidja onda idite s Bogom, samo idite!!! I kad cujem "ja sam iz hrvatske, tacno iz Mostara, Livna, Capljine, Ljubuskog ....." Pa jeste li vi ikad u svom zivotu pogledali kartu BiH i HR? Pravi hrvati iz HR vas se stide. Vi ste katolici iz BiH i tacno znam da ce sad poceti komentari o turcima itd.... Pa ako hocete mozemo se vratiti unazad jedno 2000godina pa da vidimo gdje su tad bili svi i da vodimo ratove radi necega sto se desilo 2000 godina prije...
Sa tim "pravi hrvati" mislim ljude koji zive u hrvatskoj a ne one nase hercegovce koji su vidjeli hrvatsku kad su otisli na more a rodjeni i zive u BiH. Znaci pradede i pranene su im iz BiH a oni govore da su hrvati... Ja zivim u njemackoj pa kazem da sam iz bosne, jer sam ti rodjena i zivjela i svi su mi iz BiH, ja opet imam neke veze sa Bosnom a obi nemaju sa hrtvatskom... Ako je vjera u pitanju, sto ne kazu odmah da su sa vatikana
Svaka cast, ali ima ljudi cija familija je oduvjek iz BiH i kazu da su hrvati.... O tome ja govirim i nicemu drugom!!! I ne samo to nego kazu da zive u hrvatskoj a adresa im je u hercegovini... Jeli to ok? Necu ni ja reci da zivim u svicarakoj jer mogu pljunut do tamo, jer zivim u njemackoj i placam eurima kao i hercegovci sto placaju KM-ovima a kazu da su iz hrvatske... E haj mi molim te objasni taj fenomen!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj 449.skokovi sa mosta?? , ne mogu da shvatim zašto neko ima potrebu da skokove sa starog mosta učini 10 puta starijim nego što jesu?! Do pre 150 godina 99,99% mornara nije znalo da pliva , ali eto u srednjem veku otomanske imperije se skače sve u 16 u hladnu i brzu Neretvu ,i to još obučeni , jer u ono doba kad bi se neko razgolitio i još skočio u vodu bio bi ubijen od rulje.
I 93. Ih je bilo dosta koji nisu izronio. Jel tako SDA?
Anti.KLIX.ba@ Pitam se kako su izgledala na primer 49. , 112. ili 299.tradicionalno skakanje sa starog mosta?? Ono kao razgdragani mladi vlasi,šokci i turci zajedno skaču s'mosta vežbajući svoju bosansku multikulturu u mulitkuluranoj osmanskoj imperiji. Ali kasnije dođoše srpski i hrvatski propagandisti i ubiše idilu ,a skakanje s'mosta u prvih 400.takmičenja će otići u zaborav , ali fala dragom Allahu pa se neko setio tih svih 400 i nešto takmičenja koji nisu formalno zabeleženi zbog poznatog uticaja srpskihi hrvatskih propagandista. Zamisli tradicionalno skakanje sa mosta u Mostaru 1733.godine?? , ...ehehehehe....ekstra!!