Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze ima 4 zene i jos kamaru djece a ne radi nista konkretno a ima para da ih sve hrani. Kako je to moguce ako ne prima pare od neke organizacije koja trazi ovakve koji cine grozote po svijetu u ima Islama i na taj nacin ga i unistavaju?! Kako?! KAKO?! KAKO?! KAKO?! KAKO?! KAKO?!
Toliko nezaposlenih ljudi! Treba ih sve u ruku poljubiti! Ukraina, Rusija Sirija itd................. Samo u jednom pravcu!!!!!!!!!!!
"Moj Bilale" Ko ce ti sada "timariti" hanume???
Vidi huse pravi mosnjo masala !
štaje ovo ljudi moji ovi odozdo oće da uđu u europu preko libije a ovi naši navalili doli ko mutavi učemu je kvaka.
divi ga na šta liči . . . ponjamke ti se u dubra
''Vjernici koji se ne bore – osim onih koji su za borbu nesposobni – nisu jednaki onima koji se na Allahovu Putu bore imecima svojim i životima svojim. One koji se budu borili ulažući imetke svoje i živote svoje Allah će odlikovati čitavim stepenom nad onima koji se ne budu borili, i On svima obećava lijepu nagradu. Allah će borcima, a ne onima koji se ne bore, dati veliku nagradu, počasti od Sebe i oprost i milost. – Allah prašta i samilostan je.'' (En-Nisa, 95-96.) OVO SUDJENJE CE POSTATI SUDJENJE ISLAMU A NE SAMO SUDJENJU BOSNICU ! Muslimani, upamtite dobro moje rijeci !
OVO JE SUDJENJ ISLAMU ! OVDJE SE SUDI SVIM MUSLIMANIMA ! OVDJE SE SUDI CAK I POSLJEDNJEM BOZIJEM POSLANIKU, neka je Boziji Mir i Milost sa njim !
mamlaze jedan, svako Serijatski sud bi ovu tuzbu u startu odbio a ovi vasi cafirski sudovi, sa njima se nikad ne zna jer ste licemjerni ! cas nema verbalnog delikta, cas POSTOJI ISLAMSKI VERBALNI DELIKT ?! zato i tvrdim: OVO JE SUDJENJE ISLAMU I MUSLIMANIMA A NE SAMO BOSNICU !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj ga, pornici mu zamaglili pogled
ovdje će neko debelo da omasti brk..za ovog će da daju velike pare da ga puste..a kada ga puste kukala ti majka...pao vaj je malouman sigurni.....čuvao magacin...i odsjecao glave
I po čemu je ovo svjedok optužbe? Hahaha
eto dođe i njemu kraj..može sad lahorit damu u prdekani.....sve vas treba po kratkom postupku
kenjam nate ljiljanu