''Vjernici koji se ne bore – osim onih koji su za borbu nesposobni – nisu jednaki onima koji se na Allahovu Putu bore imecima svojim i životima svojim. One koji se budu borili ulažući imetke svoje i živote svoje Allah će odlikovati čitavim stepenom nad onima koji se ne budu borili, i On svima obećava lijepu nagradu. Allah će borcima, a ne onima koji se ne bore, dati veliku nagradu, počasti od Sebe i oprost i milost. – Allah prašta i samilostan je.'' (En-Nisa, 95-96.) OVO SUDJENJE CE POSTATI SUDJENJE ISLAMU A NE SAMO SUDJENJU BOSNICU ! Muslimani, upamtite dobro moje rijeci !
OVO JE SUDJENJ ISLAMU ! OVDJE SE SUDI SVIM MUSLIMANIMA ! OVDJE SE SUDI CAK I POSLJEDNJEM BOZIJEM POSLANIKU, neka je Boziji Mir i Milost sa njim !
mamlaze jedan, svako Serijatski sud bi ovu tuzbu u startu odbio a ovi vasi cafirski sudovi, sa njima se nikad ne zna jer ste licemjerni ! cas nema verbalnog delikta, cas POSTOJI ISLAMSKI VERBALNI DELIKT ?! zato i tvrdim: OVO JE SUDJENJE ISLAMU I MUSLIMANIMA A NE SAMO BOSNICU !
Prikaži sve komentare (93)